Bucureşti: Sectorul 6 dezinfectat de frica gripei porcine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate unităţile de învăţământ preşcolar, dar şi celelalte instituţii din sectorul 6 care lucrează cu publicul şi pieţele vor fi dezinfectate începând de mâine, potrivit reprezentanţilor primăriei de sector.

Streinu-Cercel: "Scenariul ăsta cu 20 de mii de morţi? Asta e mizilic!''

La Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 153 din Drumul Săbăreni nr. 21 (cartierul Giuleşti) au fost suspendate cursurile azi-dimineaţă, pentru o săptămână, după ce au fost diagnosticate şase cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripei A/H1N1.

Totodată, copiii din centrul de zi care funcţionează în cadrul Şcolii Nr. 153 au fost trimişi la spital, împreună cu personalul supraveghetor, pentru investigaţii medicale.
În toate centrele de zi din şcoli şi în Căminul de Bătrâni „Sf. Nectarie“, programul de vizite va fi redus, iar centrele de zi din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Sector 6 vor fi închise în această săptămână pentru dezinfecţie.

De asemenea, personalul care lucrează direct cu publicul în cadrul autorităţii locale sector 6 a fost instruit pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul gripei A/H1N1, iar administraţia locală urmează să achiziţioneze măşti de protecţie.

O altă măsură luată de Primăria sectorului 6 este de dezinfecţie a tuturor pieţelor din sector, începând de astăzi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite