Atenţie! Se opreşte apa în mai multe zone din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care locuiesc în mai multe zone din sectoarele 2, 3 şi 4 vor rămâne fără apă pentru câteva zile, din cauza unor lucrări de modernizare la reţeaua de publică de alimentare cu apă potabilă.

Potrivit Apa Nova,  în sectorul 2, nu vor avea apă locuitorii de pe Şoseaua Vergului, în data de 12 octombrie, iar cei de pe Şoseaua Colentina, strada Betonului, în data de 14 octombrie, respectiv 15 octombrie. În sectorul 3, nu vor avea apă, în data de 12 octombrie, bucureştenii care locuiesc pe Bulevardul Basarabia, strada Constantin Brâncuşi şi aleea Sadului.

  În data de 13 octombrie, se va opri apa pe strada Firidei, pe Bulevardul Camil Ressu, strada Brăţării, strada Cuibaru Ion, strada Tehnicii, strada Avuţiei, strada Ştefan Constantin, iar la 14 octombrie pe Bulevardul Basarabia şi pe străzile Câmpia Libertăţii, Petraşcu Gheorghe, Licăreţ Nicolae, Şapte Drumuri, Tuculescu Ion,  Întrecerii,  Baba Novac, Gruiul Argeşului, Reconstrucţiei, Sabiţei,  Prieteniei, Năzuinţei, Ştefan S. Nicolau, Cutezătorilor,  Doiceşti, Buga, Roşianu, Soldat Popa Florea,  Plutei.

În sectorul 4, rămân fără apă bucureştenii care locuiesc pe străzile Candiano Popescu şi  Şerban Vodă, în zilele de 11 şi 14 octombrie iar, în data de 13 octombrie, cei de Strada Principatele Naţiunile Unite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite