Se modernizează Piaţa Progresu, va fi gata anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi au demarat lucrările de modernizare a Pieţei Progresul, acesta fiind cel de-al patrulea complex agro – alimentar din Sectorul 4 care intră într-un amplu proces de reamenajare, modernizare şi extindere.

Situat pe amplasamentul fostei Pieţe Progresul, noul complex va avea un regim de înălţime de P+1+Parcare Supraterană, însumând o suprafaţă de aproximativ 11.000 m². Proiectul prevede şi construirea a 250 de locuri de parcare supraterană, care să deservească noul complex comercial, dar care va rezolva şi problema parcărilor din zonă. Astfel, după finalizarea activităţilor comerciale din piaţă, pe timpul nopţii, aceasta va funcţiona ca o parcare de reşedinţă.

    La parter va fi amenajat un spaţiu destinat comercializării legumelor şi fructelor, în special de către producători, în care vor fi amplasate 500 de tarabe. Prin compartimentare, tot la parterul clădirii vor fi amenajate spaţii comerciale, o hală de carne, o hală de  brânzeturi, o hală de peşte şi grupuri sanitare.

   La etaj vor fi amplasate 100 de spaţii pentru comercializarea produselor nealimentare, precum: îmbrăcăminte, încălţăminte, obiecte de uz casnic şi birouri în care îşi vor desfăşura activitatea reprezentanţii Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4. De asemenea, tot la etaj va fi amenajată o zonă de relaxare, în care vor funcţiona restaurante tip fast food şi o cafenea.

Lucrările de construire vor fi finalizate în luna august 2012.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite