Se întorcea de la o petrecere cu maşina şi a uitat să dea prioritate trenului: a ajuns la spital cu răni uşoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucureşteancă în vârstă de 51 de ani a fost lovită de un tren de marfă, azi-noapte, pe când trecea cu maşina calea ferată din apropiere de fabrica de pâine din oraşul Pantelimon. Din primele informaţii rezultă că ea nu a dat prioritate vehiculului. Femeia a avut noroc: a fost tramsportată la spital după ce a suferit doar răni uşoare.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 1.30. O bucureşteancă în vârstă de 51 de ani se întorcea de la o petrecere la volanul maşinii Opel către Capitală, pentru a-l lăsa pe un prieten acasă. Ea ar fi vrut să se întoarcă la chef, dar în momentul în care a vrut să traverseze calea ferată din apropiere de Fabrica Loullis, de la intrarea în oraşul Pantelimon, a fost lovită în plin de un tren de marfă.

În urma impactului, bucureşteanca a ajuns la spital dar a scăpat doar cu câteva răni uşoare. „Din primele informaţii rezultă faptul că accidentul s-a petrecut din cauză că femeia aflată la volanul maşinii marca Opel nu a dat prioritate trenului“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Ilfov, Claudia Burada.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite