Se deschide prima piaţă de peşte din Bucureşti. Află când şi unde se va inaugura!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima Piaţa de peşte din capitală va fi construită pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, în sectorul 6, a decis, prin vot, Consiliul Local Sector 6.

Construcţia va fi ridicată pe locul unei foste pieţe de pe strada Valea Lungă, cartierul Militari, va avea parter şi un etaj, locuri de parcare, o zonă comercială unde vor fi vândute produse din peşte şi o zonă secundară unde vor fi comercializate, atât produse pescăreşti şi de acvacultură, cât şi articole de pescuit.

De asemenea, investiţia va curinde şi birourile administrative, spaţiile auxiliare de întreţinere, grupuri sanitare, precum şi o zonă de recepţie a mărfurilor.

Proiectul construirii primei pieţe de peşte din Bucureşti face parte din strategia de modernizare a pieţelor din Sectorul 6. 

Astfel, bucureştenii vor putea cumpăra cel mai proaspăt peşte, fructe de mare şi alte produse de acvacultură chiar de la cea mai mare şi modernă piaţa pescărească din Capitală.

„Se impune necesitatea construirii unei pieţe cu profil pescăresc de unde cetăţenii  să îşi achiziţioneze cele mai proaspete produse pescăreşti, la preţuri accesibile. Contribuim, astfel, la modernizarea şi îmbunătăţirea condiţiilor în care se desfăşoară activităţile comerciale în pieţele din Sectorul 6 şi încercăm să îmbunătăţim şi calitatea serviciilor pe care le oferim cetăţenilor‟, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite