Se deschide cel mai mare târg auto second-hand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare târg auto SH (TASH), ajuns la cea de-a doua ediţie, şi-a deschis porţile astăzi la Centrul Comercial Băneasa şi poate fi vizitat până duminică.

Cei care îşi doresc o maşină nouă sau second-hand au de unde alege. Târgul se adresează şi celor cu dare de mână, care îşi doresc maşini de lux, dar şi celor care caută maşini de calitate, dar mai ieftine.

Cel mai important eveniment al anului 2011 pe segmentul auto second-hand, târgul va reuni potenţiali cumpărători de autoturisme, oameni interesaţi de obţinerea unor oferte competitive şi, mai ales, de cel mai bun raport calitate/preţ, cu persoane şi companii serioase, pregătite să ofere produsele calitative.

Maşini de lux

La TASH vor participa o multitudine de pasionaţi de automobile - persoane cu vârste curprinse între 14 şi 65 de ani, dar şi dealeri şi importatori de maşini noi şi second-hand, inclusiv din clasa celor de lux. Vor fi prezente firme de leasing, companii care se ocupă de comercializarea accesoriilor şi a pieselor de schimb, care vor putea întâlni publicul interesat de achiziţii, caracterizat preponderent de bărbaţi, cu vârste între 25 şi 45 de ani, cu venit mediu spre înalt.

Organizatorii au creat şase zone. Fiecare conţine între şase şi opt rânduri de locuri de parcare, cu preţuri diferite. Numărul înmatriculărilor de autoturisme second-hand a fost în luna martie de 5.196  de unităţi, cel mai scăzut nivel înregistrat în ultimii trei ani, şi la jumătate faţă de februarie sau martie 2010, relevă datele Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Valoarea medie de tranzacţionare a unei maşini second-hand este de 7.400 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite