Şcoală de vară la Universitatea din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii interesaţi de Sociologie se pot înscrie la Şcoala de vară Grupuri de Risc şi Servicii Sociale de Suport, organizată de Universitatea din Bucureşti.

Şcoala de vară se va desfăşura în perioada 25-31 iulie, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială. Potrivit coordonatorului evenimentului, conferenţiarul Doru Buzducea, în cadrul acestei ediţii studenţii vor fi implicaţi în activităţi practice ce presupun vizitarea unor servicii specializate precum cele de suport adresate grupurilor vulnerabile şi marginalizate, din comunitate şi sistemul penitenciar, servicii de schimb de seringi, consiliere, inclusiv însoțirea echipajului ambulanței sociale.

Școala de Vară este deschisă studenților şi masteranzilor din universitățile de stat şi private din întreaga ţară, cu excepția celor care au participat la prima ediție. Sunt încurajați să participe la acest eveniment şi studenți/masteranzi care trăiesc cu HIV/SIDA, cei de etnie rromă, precum şi cei care au experiență în problematica consumului de droguri şi a practicării sexului comercial.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu organizațiile membre şi partenere ale Rețelei Române de Reducere a Riscurilor, beneficiind de asistenţă tehnică şi financiară din partea Biroului Națiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate și a Institutului pentru o Societate Deschisă - Programul de Sănătate pentru rromi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite