Şcoala Anului din Capitală - „Nicolae Kretzulescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu“ din Capitală a fost premiată anul trecut în cadrul Galei Premiilor în Educaţie, competiţie organizată de Fundaţia „Dinu Patriciu“.

Instituţia de învăţământ din Bucureşti este un model în privinţa organizării, a premiilor câştigate şi a proiectelor internaţionale în care este implicată. „Foştii noştri elevi lucrează de regulă în multinaţionale sau în bănci. Îi pregătim încă de pe băncile şcolii pentru viitoarea carieră“, ne-a spus directorul instituţiei, Mirela Dinescu. Şi pentru că angajaţii din domeniul financiar-bancar ies în evidenţă în primul rând prin ţinută, nici liceenii de la „Kretzulescu“ nu se lasă mai prejos.

Ţinută-business încă din şcoală
 „Noi nu avem uniforme, ci ţinute. Prin ţinute, elevii au poibilitatea să-şi aleagă modelele în funcţie de ceea ce li se potriveşte. De pildă, fetele pot purta şi fuste scurte, dar în limita decenţei, plisate, drepte sau pantaloni. Doar coloristica trebuie respectată“, a mai spus Mirela Dinescu. Elevii sunt mulţumiţi că ies în evidenţă prin vestimentaţie faţă de alte şcoli bucureştene. „Ne distingem prin ţinută. Mi-am dorit mult să fiu elev al acestei şcoli pentru a deveni contabil sau economist“, a spus Andrei Sandu, elev în clasa a IX-a.
Printre proiectele şi programele prin care şcoala contribuie la promovarea imaginii României peste hotare se numără „Dimensiunea europeană în universul secolului 21“ sau „Cominter-Leonardo da Vinci“, prin care au fost realizate stagii de practică în ţările partenere.

Înscrie-te la Gala Premiilor în Educaţie!
Şcoala „Kretzulescu“ a obţinut premiul al III-lea la competiţia Gala Premiilor în Educaţie, secţiunea Şcoala Anului, şi a fost recompensată cu un premiu de 2.000 de euro, fiind singura instituţie de învăţămât preuniversitar din Bucureşti câştigătoare. Înscrierile la Gala Premiilor în Educaţie din acest an au loc până la 27 septembrie. Pentru a intra în competiţie, trebuie să vă creaţi un cont pe site-ul www.premiileineducatie.ro, să completaţi online formularul de concurs şi să-l trimiteţi prin poştă la adresa Fundaţiei „Dinu Patriciu“: Bdul Mircea Eliade nr. 2, sector 1, Bucureşti România, cod poştal 012013.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite