Scapă de bicicleta învechită la Trocathlon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii îşi pot vinde rachetele sau bicicletele uzate la primul târg de obiecte sportive folosite din România. Campania Trocathlon va debuta mâine în incinta magazinului Decathlon din Militari şi va permite participanţilor să-i schimbe echipamentele sportive vechi cu altele noi.

Bicicleta învechită, rolele care nu mai sunt în tendinţă sau aparatul de fitness prăfuit transformat în suport pentru haine. Toate aceste echipamente sportive care au devenit nefolositoare pot fi vândute, începând de mâine şi până la 28 martie, la magazinul Decathlon din Bulevardul Iuliu Maniu.

„Este o ocazie foarte bună pentru a vinde, de exemplu, bicicleta copilului care a rămas mică şi de a-i cumpăra una nouă », explică Alexandru Dragomir, reprezentantul Decathlon.

Stabileşti singur preţul
Campania Trocathlon este deja cunoscută în alte ţări, dar românii testează pentru prima dată schimbul articolelelor. Procedura este simplă: în primele două zile, adică mâine şi poimâine, bucureştenii pot duce la magazin articolele sportive de prin casă.

Cei care renunţă la produsele lor nu primesc bani, ci bonuri de cumpărare, în funcţie de câte obiecte au vândut. Cu aceste bonuri îşi pot cumpăra obiecte din magazin.

Vânzarea propriu-zisă începe din 20 martie, în incinta magazinului Decathlon. Preţul de vânzare este stabilit de vânzător, care este sfătuit de personalul magazinului care este suma potrivită pentru un anume produs. Magazinul nu percepe niciun comision.

Lista de obiecte acceptate

Organizatorii campaniei Trocathlon se aşteaptă ca, în cele zece zile, să le treacă pragul peste 3.000 de clienţi. Ei au făcut chiar şi o listă cu produse care pot fi schimbate, aceasta cuprinzând biciclete, role, caiac, rachete, undiţe sau aparatură de fitness. Singurele condiţii impuse sunt ca produsele să fie bine îngrijite şi funcţionabile.

Scopul campaniei este de a încuraja şi de a promova mişcarea. Astfel, Decathlon îi sprijină atât pe cei care vor să-şi reînnoiească echipamentul sportiv, cât şi pe cei care vor să cumpere articole sportive uzate, dar de calitate şi la un preţ foarte bun. Campania Trocathlon se desfăşoară de 20 de ani în alte ţări din Europa, având un succes foarte mare.

Decathlon comercializează atât produse marca proprie, cât şi obiecte ale mărcilor internaţionale importante precum Nike, Adidas, Puma, Asics, Shimano.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite