VIDEO Dirijorul Daniel Jinga acuzat de o soprană de hărţuire sexuală. Jinga: „Sper să fie o glumă de Crăciun!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dirijorul vedetelor“, cum este cunoscut muzicianul, este acuzat de o soprană de hărţuire sexuală, conform ziarului CANCAN. Tânăra a declarat pentru jurnaliştii de la tabloid că dirijorul a pipăit-o, a încercat s-o sărute cu forţa şi a invitat-o să petreacă împreună un weekend la munte.

Soprana a declarat pentru CANCAN că în urmă cu o lună muzicianul a invitat-o să dea probe pentru a intra în cor. "Ne-am dus într-un mall, unde a zis că o să vedem un film. Pentru că mai era o jumătate de oră până la începerea acestuia, ne-am dus la un suc, în separeul unui local. Aici am stat de vorba, iar la un moment dat m-a luat de mână şi mi-a zis că sunt drăguţă. S-a aşezat lângă mine şi mi-a pus mâna pe picior. Am rămas blocată, neştiind cum să reacţionez. La film m-a ţinut de mână, m-a sarutat pe obraz şi puţin mai târziu a încercat să mă sărute pe buze, moment în care m-am ridicat şi m-am dus la toaletă", ar fi declarat tânăra despre tentativa dirijorului, reporterilor de la tabloid.

Ea ar fi adăugat că apoi Jinga a invitat-o să petreacă un weekend la munte însă ea l-a refuzat.

Dirijorul neagă acuzaţiile
Contactat de CANCAN, "dirijorul vedetelor" s-a arătat şocat: "Sper să fie o farsă! Toate sopranele cu care am colaborat sunt nişte persoane de excepţie, atât din punct de vedere uman, cât şi profesional. Niciuna dintre ele nu ar fi vorbit aşa ceva la adresa mea".

Daniel Jinga este dirijorul Corului Accoustic din Bucureşti, are 32 de ani şi este căsătorit de zece ani cu mezzosoprana Maria Jinga (30 de ani) cu care are doi copii: o fetiţă şi un băieţel. Jinga a dirijat mai multe spectacole în care au apărut vedete, printre care Smiley, Vlad Miriţă sau Phoenix.
În urmă cu două zile a susţinut la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti un spectacol la care a dirijat Corul Accoustic

Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de Seară“, Jinga a declarat că are lucruri mai importante la care să se gândească în această perioadă, în special că la data de 20 decembrie are un concert cu „Pheonix“. „Sper să fie o glumă de Crăciun!“, a subliniat acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite