UPDATE Iubitul Andreei Spătaru a fost reţinut după scandalul cu împuşcături de la Gara de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unor surse din poliţie, Sorin Marica, iubitul vedetei TV, ar fi împuşcat un interlop în trafic. Din primele informaţii, cei doi aveau un conflict mai vechi.

UPDATE. Sorin Marica a fost adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

UPDATE, ora 19.00: Sorin Marica, iubitul Andreei Spătaru, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a împuşcat, astăzi, un bucureştean în trafic. Procurorii cer arestarea preventivă. Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, bărbatul împuşcat, zis Papaie, se afla în maşină în zona Gării de Nord. La un moment dat, el a fost blocat în trafic de Sorin Marica, cu care avea un conflict mai vechi.

Iubitul Andreei Spătaru a coborât din autoturismul său şi l-ar fi provocat la bătaie pe Papaie. Acesta din urmă a coborât cu un baston telescopic din maşină şi au început să se îmbrâncească şi să se înjure. Extrem de nervos, Marica a scos apoi un pistol cu bile de cauciuc şi a tras de trei ori în direcţia lui Papaie, lovindu-l cu unul dintre proiectile în picior. Imediat după aceea, atât Marica, cât şi victima sa s-au suit înapoi în maşini şi au plecat de la locul accidentului.

image
image
image

Click pe imagini pentru a vedea o galerie foto cu Sorin Marica, bătut, după ce, în decembrie 2010, a fost implicat într-un alt scandal.

Bărbatul împuşcat în picior s-a dus acasă, de unde a sunat la 112. O ambulanţă a ajuns la locuinţa sa şi i-a acordat îngrijiri medicale, însă rana nu a fost foarte gravă. În prezent bărbatul este la o secţie de poliţie pentru a depune plângere împotriva agresorului său", a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Vom reveni cu amănunte.

Sorin Marica a mai fost implicat într-un scandal în decembrie 2010. Potrivit Click! atunci, el şi Andreea Spătaru a depus plângere la Poliţie şi la Parchet după ce doi poliţişti de la secţia 3 l-ar fi bătut în dubă şi la secţie.  Vezi AICI mai multe detalii 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite