Şantierele toamnei blochează Capitala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această lună, traficul auto va fi un calvar pentru şoferii din Capitală. Întorşi din concediu, bucureştenii găsesc un oraş blocat de şantiere. 26 de artere importante vor intra în reparaţii.

Lărgirea Şoselei Pipera-Tunari şi pasajul suprateran peste intersecţia acesteia cu Bd. Barbu Văcărescu reprezintă două lucrări de mare amploare aflate în derulare.

Ieri, se muncea timid la nivelarea terenului pentru lărgirea şoselei şi la forarea pentru primul pilon al viitorului pasaj. O altă investiţie care a dat peste cap circulaţia într-o mare parte a oraşului este modernizarea Pasajului Lujerului.

Aceasta e programată a se finaliza pe 15 septembrie, dar după cum stau lucrurile, muncitorii nu vor putea respecta termenul, aşa că şoferii nu vor răsufla uşuraţi prea curând.

Intersecţia de deasupra pasajului, care va fi reconfigurată, arăta ieri ca după război, iar pasajul propriu-zis, care se află în lucrări de consolidare, este încă plin de schele. În sfârşit, o altă lucrare aflată în derulare şi care va mai produce nervi conducătorilor auto este modernizarea Bd. Mircea Eliade unde, ieri, cinci muncitori mâncau iar trei dormeau.

Administraţia Străzilor execută acum lucrări de reparaţii la Podul Lacul Tei. În această lună vor intra în şantier şi străzile: Vistiernicul Stavrinos, Bârsăneşti, Drumul Timonierului, Valea Călugărească, Aleea Valea Călugărească.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite