Bucureşti: Şantier abandonat din cauza vremii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe Strada Sergent Culea Nicolae, din sectorul 2, s-au plâns că firma care execută lucrările de înlocuire a conductei de gaze în zona lor şi-a sistat activitatea de mai bine de o săptămână, fără să-şi termine treaba.

„Muncitorii şi-au luat sculele şi baraca de aici şi ne-au lăsat aşa. Au turnat puţin beton peste gropile pe care le-au făcut, dar de asfaltat nu au mai asfaltat. Pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic. Nici că mai vin, nici că nu mai vin“, a spus Aurel Olaru, care locuieşte în zonă.
 
Reprezentanţii SC Tehnologica Radion SRL, firma care se ocupă de şantier, le promit oamenilor că mai au de aşteptat doar o zi pentru ca asfaltarea străzii Sergent Culea Nicolae să înceapă.

„Lucrările nu au fost abandonate, ci sunt în curs de desfăşurare. Este vorba de un ansamblu de străzi, nu doar de aceasta, pe care s-au făcut modificări la conductele de gaze. Am finalizat lucrările care ţineau de noi chiar înainte de data limită, dar pentru cuplările la conductele vechi am fost reprogramaţi de cei de la Distrigaz, de pe 21 pe 24 august“, a explicat Carmen Ciubotaru, inginer proiectant, din cadrul firmei Tehnologica Radion SRL.

Ea a completat că asfaltarea trebuia să înceapă de luni, dar că, din cauza ploii, au amânat pentru data de 4 septembrie. „Atunci vor fi asfaltate toate străzile pe care s-au executat lucrări“, a conchis Ciubotaru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite