Salurile mari şi mănuşile colorate - trendul sezonului rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele şi domnişoarele au început pregătirea pentru perioada când afară vor fi temperaturi scăzute. Deşi vremea lasă de înţeles că iarna este departe, reprezentantele sexului frumos

Doamnele şi domnişoarele au început pregătirea pentru perioada când afară vor fi temperaturi scăzute. Deşi vremea lasă de înţeles că iarna este departe, reprezentantele sexului frumos şi-au cumpărat, spun vânzătorii, fulare, căciuli, dar şi mănuşi.
Căciuli cu ştrasuri sau cu flori
Modelele în rândul căciulilor sunt dintre cele mai diverse. Se poartă florile tricotate pe căciulă, ştrasurile sau ciucurii proeminenţi. Bineînţeles că purtarea unei asemenea căciuli presupune o ţinută adecvată. "Dacă vrem să purtăm căciulă, e clar că vom avea şi o ţinută casual sau chiar sport", ne-au spus cei de la Mango. La Ziggo, căciulile au ştrasuri şi sunt modele cu ciucuri mari, din lână şi mohair. Pentru ţinutele mai serioase, griul este o nuanţă potrivită. "Se poartă foarte mult fularele pe gri", ne-a spus Maria Potcovel, reprezentant Ziggo. În schimb, iubitoarele stilului casual sau ale stilului sport şi persoanele care nu vor neapărat să urmeze tiparele au de unde alege: coloristica este variată şi la fulare, şi la mănuşi, dar şi la căciuli. "În general, doamnele caută set: căciula asortată cu fularul", ne-a spus Mihaela Iancu, shop manager Promod Plaza Romania. Dar nimic nu este bătut în cuie. "Nu există neapărat o regulă ca mănuşile să se asorteze cu fularul", ne-au zis cei de la Mango.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite