FOTOGALERIE Salariu de 5.000 de dolari pe lună în Bucureşti. Vezi ce firme îţi oferă aceşti bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform site-urilor de recrutare, cele mai bune oferte pe piaţa muncii din ţară sunt în Bucureşti. Salariile sunt între 1.500 şi 5.000 de dolari celemai bune oferte salariale fiind în domeniile marketing, programare software şi în industria videochat.

CBC România caută un trade marketing manager pentru un salariu de 1.200 de euro pe lună. Candidatul ideal are o experiență minimă de doi ani în domeniu în companii din industria bunurilor de larg consum, este specialist în implementarea campaniilor de marketing și promovarea produselor la locul vânzării. Angajatul va coordona o echipă de cel puţin 30 de persoane și va implementa standardele de merchantizare.

Citiţi şi: TOP Bucureştiul, în clasamentul oraşelor cu cel mai bine plătiţi angajaţi din ţară

Un alt job atractiv este oferit de ASP.NET de programator software cu un salariu de 1.500 de euro. Postul presupune dezvoltarea de aplicaţii web dar şi întreţinerea şi dezvoltarea platformei.

Alinda România caută un reprezentant vânzări, post pentru care oferă un salariu de peste 1.500 de euro. Sunt cătaţi şi programatori PHP pentru companii din Statele Unite ale Americii. Salariul este cuprins între 1.800 şi 4.000 de dolari. Candidaţii trebuie însă să aibă experienţă în domeniu cel puţin trei ani.
Diamond Hotels caută un programator & web designer specialist SEO, care să se ocupe de programare HTML și grafica site-urilor companiei. Salariul este de 2.500 de euro.

"În IT, cu cât este vorba de cerinţe mai specializate sau de nişă aşteptările salariale sunt mai ridicate. Creşterile salariale sunt mai mari decât în alte domenii, iar trecerea de la junior-middle la nivel senior se face diferit, în funcţie de tipul de proiect în care sunt implicaţi şi de politica de dezvoltare profesională a angajatorului. Plaja salarială în acest domeniu e cuprinsă între 1000 si 3500 Euro Net - la limita superioara se situează şi poziţiile de management", ne-a declarat Eliza nechifor, director de marketing şi comunicare la Man Power.

Vezi aici imagini cu unităţile în care în care se fac angajări!

image

Site-urile cu cele mai multe recrutări

Cele mai mari salarii sunt oferite în industria videochat-ului. Veniturile lunare ajung în acest domeniu şi la 5.000 de euro. Pentru a atrage noi angajați cu magnetul, unele firme de profil oferă bonusuri la angajare, ce pot ajunge și până la 300 de euro.

Citiţi şi: GALERIE FOTO Peste 2.000 de euro/mp, prețul celor mai scumpe case din Capitală! Potrivit unui studiu Impact, acestea se află în sectorul 1

Alți operatori folosesc ca paravan funcții precum hostess online sau operator calculator, iar cei care nu cunosc acest artificiu, în realitate, aplică, pentru postul de model videochat. Pentru a evita o asemenea situație, înainte de a trimite CV-ul, persoanele atrase de salariul mare oferit de astfel de firme trebuie să citească cu mare atenție conținutul anunțului, care ar putea indica faptul că locul de muncă este oferit de un operator de studio videochat și implică mai mult decât simpla conversație pe calculator.

Cel mai prost plătite locuri de muncă vacante pe piaţa muncii în acest moment sunt cele de menajere, contabili şi asistenţi contabil. Salariile sunt în jur de 500 de lei pentru şase ore de muncă pe zi. Firma Gama Construct Convest SRL caută un contabil junior.

Potrivit Balaur.ro, la nivel local, Beeswaxeurope, Business Activ Consult, Nonstop Recruitment, Calco Services Ltd, Continental Automotive, Redline Group Plc, Continental Corporation Automotive Divisions, Oracle, Ic Resources Ltd, Emerson, Continental Corporation Automotive Group și Microsoft au făcut cele mai multe recrutări de la începutul anului și până acum.

Citiţi mai multe AICI

Află de pe forbes.ro cum arată TOPUL celor mai mari salarii din Bucureşti şi cine este în top

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite