Sală de “păcănele” închisă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un „băiat deştept“ din sectorul 4 şi-a deschis, în urmă cu o lună, o sală de aparate de joc, ilegală. Fără a fi licenţiat şi fără a deţine autorizaţii de exploatare, el a montat 11 aparate, în valoare de 110.000 de euro, într-o încăpere din cartierul Berceni, şi a dat drumul la afacere.

Din nefericire pentru el, informaţia a ajuns la urechea oamenilor legii care au acţionat imediat: poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor de la Poliţia Capitalei i-au confiscate, joi, toate aparatele şi l-au invitat şi pe individ la secţie.

Din datele Poliţiei, prejudicial cauzat bugetului de stat prin neplata taxelor de autorizare şi licenţiere, este de aproximativ  100.000 de euro, reprezentând taxe minime, pe care le-ar fi plătit o societate ce exploatează jocuri electronice cu câştiguri.

Poliţiştii nu ştiu deocamdată cât este prejudicial total adus de funcţionarea acestei săli, deoarece nu se ştiu încă veniturile care au fost scoase de la deschidere şi până în prezent.

„Cazul este anchetat cu bărbatul în stare de libertate. El riscă acum o pedeapsă cu închisoarea de la unu la trei ani. Din păcate, sunt foarte multe astfel de săli atât în Capitală, cât şi în alte oraşe din ţară. Vom continua aceste acţiuni şi pe viitor pentru depistarea acestor infractori şi invităm şi presa să participe cu noi. Sperăm, astfel, să-i descurajăm pe cei care cred că pot face venituri fără să plăteacă taxele“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef, Christian Ciocan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite