Sabrina, la inaugurarea cafenelei Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra cântăreaţă Sabrina a ajuns, ieri, în România, fiind invitată să cânte, de către Ferrari şi revista OK! România, la deschiderea primei cafenele Ferrari din sud-estul Europei.

La aeroport, Sabrina a fost aşteptată de o armată de oameni, iar la ieşirea din terminalul Sosiri, a fost preluată de o superbă limuzină Maserati Quattroporte, cu care a fost plimbată toată ziua.

Cântăreaţa şi cei din staff-ul ei au luat prânzul la restaurantul Uptown din Dorobanţi. Sabrina a avut parte de un tratament demn de o regină, fiind cazată la luxosul hotel Marriot din Bucureşti. Sabrina le-a cântat aseară, celebrităţilor strânse de OK! România la inaugurarea restaurantului de pe Calea Victoriei.

La cafeneaua Ferrari mănânci „caviar” din cafea

Cafeneaua-restaurant inaugurată de Forza Rossa aduce în România gastronomia moleculară. Astfel, clienţii pot fi serviţi cu diverse preparate pe bază de cafea, cum ar fi „caviarul” din cafea. Preparatele sunt inspirate din bucătăria italiană şi internaţională şi pregătite de un bucătar instruit de Ferran Adria, celebru bucătar spaniol. Cafeneaua se află lângă Ferrari Store şi va fi deschisă începând de luni, zilnic între 10.00 şi 00.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite