SURSE Puşcăriaşul-actor din „Eu când vreau să fluier, fluier“ are nevoie de transplant de măduvă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Papan Chilibar (21 de ani), suspect de leucemie, ar putea fi transferat la o clinică din străinătate.

Papan Chilibar, celebru pentru rolul secundar din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“, se află la Spitalul Fundeni, suspect de leucemie, de mai bine de o lună. Reporterii „Adevărul de Seară“ au aflat că băiatul ar avea nevoie urgentă de transplant de măduvă pentru a supravieţui, care s-ar putea face la o clinică din străinătate, conform unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

În urmă cu două săptămâni, reporterii „Adevărul de Seară“ au prezentat în exclusivitate informaţia că actorul-deţinut suferă de o boală gravă.

MAI CITIŢI ŞI: Actorii fac chetă pentru puşcăriaşul care a jucat în "Eu când vreau să fluier, fluier"

Cu toate că niciun doctor dintre cei care se ocupă de actorul amator nu a confirmat,  întrucât familia lui Papan a cerut discreţie totală, băiatul ar avea nevoie urgentă de transplant de măduvă. Acesta ar putea fi făcut la o clinică din străinătate iar cheltuielile ar putea fi acoperite de Strada Film, producătorii peliculei „Eu când vreau să fluier, fluier“.

Daniel Mitulescu, producătorul filmului românesc, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că ei se vor ocupa de tot ce are nevoie Papan pentru a se simţi mai bine. „Nu ştim încă dacă va fi transferat sau nu pentru că nu noi decidem asta. Noi vrem să-i fie bine şi vom avea grijă să aibă tot ce are nevoie“, a subliniat Mitulescu.

Papan a început să se simtă rău la începutul lunii trecut. De la început, foştii colegi de platou şi producătorii au fost alături de el şi de familie. El a fost adus atunci de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Fundeni, unde a fost supus mai multor investigaţii medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite