SURPRIZĂ 1.000 de lei ca să-i întâlneşti pe legendarii de la Scorpions

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La concertul eveniment al trupei Scorpions din 9 iunie, de la Bucureşti, 25 de fani vor putea să-şi întâlnească idolii, anun'[ organizatorii Project Events.

Organizatorii concertului Scorpions le-au făcut o surpriză fanilor şi au scos la vânzare 25 de pachete Meet & Greet. Aceste pachete se pot cumpăra  sunând la numarul 0758 388 388 sau trimiţând un e-mail la dumitru.sohan@biletoo.ro.

Pachetul conţine o fotografie cu membrii trupei Scorpions, bilet VIP, acces VIP, catering gratuit în spaţiul special amenajat, afiş cu autograf, CD cu autograf, iar preţul este de 1000 de lei.

Scorpions şi-a anunţat retragerea în plină glorie, motiv pentru care ultimul lor turneu - “Get Your Sting And Blackout World Tour”, ce trece şi prin România, are parte de un succes nebun în randul fanilor.

După 40 de ani de carieră şi mii de concerte susţinute pe tot globul, trupa Scorpions îşi face ieşirea din rândul greilor rock cu un ultim album numit „Sting In The Tail”.

Concertul de adio va avea loc la 9 iunie, la Zone Arena. În deschiderea concertului vor cânta două trupe foarte apreciate de publicul din România şi nu numai: Trooper şi Christian Becker & Avenue.

Biletele pot fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile şi chioşcurile Adevărul, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinele Victoria, Diverta, Muzica, Flanco, Palatul Naţional al Copiilor şi Statia de Metrou Unirii 1.

Pentru cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele: 128 de lei – Gazon B, 190 de lei – Gazon A, 265 de lei – Golden Circle, 350 de lei – Tribună.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite