STĂPÂNII LIPSCANIULUI VIDEO/FOTOGALERIE Cantina Sport Bar, locul unde vedeţi meciurile alături de fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă sunteţi un împătimit al sportului, dar nu vă permiteţi mereu să cumpăraţi bilete pe stadion, puteţi viziona meciurile echipei favorite la Cantina Sport Bar, în Centrul Istoric al Capitalei.

Localul, situat pe strada Franceză, la bariera dinspre Splaiul Unirii, este dotat cu zece plasme mari pe care pot fi urmărite toate tipurile de transmisii sportive, de la fotbal, la tenis, gimnastică sau Formula 1.

"Nu o să vă lipsească atmosfera de pe stadion", spun angajaţii localului. Barul este frecventat atât de fotbalişti cunoscuţi, precum Adrian Neaga, Gabi Torje ori Ilie Dumitrescu, cât şi de suporterii împătimiţi ai lui Dinamo, Steaua sau Rapid.

Nici galeriile echipelor străine de fotbal nu ocolesc localul. Pe 3 iunie, suporterii bosniaci au ales terasa de 170 de metri pătraţi de la Cantina Sport Bar pentru a mânca înaintea începerii meciului dintre România şi Bosnia- Hertegovina din Grupa D a preliminariilor Campionatului European 2012.

Păziţi atât de forţele speciale, care împânziseră Centrul Istoric, cât şi de angajaţii BGS, cu care localul are contract de pază, suporterii naţionalei Bosnia- Hertegovina s-au încălzit pentru mult aşteptatul meci.

Susţinătorii Liverpool sau Utrecht se numără şi ei printre clienţii localului, unde se pot servi, alături de pizza sau preparate româneşti, meniurile cu specific "microbist" la 19,9 lei: Parma, Shanghai, Panathinaikos, Galatasaray, Inter Milano sau Ajax.

Bucătarii sunt pregătiţi, la prima oră a zilei, să servească un mic-dejun San Siro, Old Traford, Camp Nou, Santiago Bernabeu sau Maracana, la 9,9 lei.

Daţi click pe imagini pentru o galerie foto de la Cantina Sport Bar

image
image
image

Autograf Lucian Bute, înrămat pe perete

Localul are o capacitate de peste 250 de locuri, în interior şi pe terasă. Microbiştii care preferă să stea la bar pot admira însemnele marilor echipe de fotbal din toată lumea, autograful pe care Lucian Bute l-a semnat special pentru Cantina Sport ori tricourile marilor fotbalişti români.

Clienţii localului sunt atraşi şi prin preţurile accesibile sau ofertele speciale. Şi cum la meciurile de fotbal trebuie să vă răcoriţi, puteţi lua zece halbe din Berea Campionilor la 49,5 lei. Dacă vreţi să şi mâncaţi, puteţi alege oferta cu o pizza Bundetot pentru trei persoane şi trei halbe de bere, la 49 de lei.

image
image
image

Daţi click pe imagini

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite