STĂPÂNII LIPSCANIULUI La Godot, Piersic jr., Oana Pellea și Zdob și Zdub așteaptă clienții la o cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschis de mai bine de jumătate de an, Godot Cafe Teatru este singurul spațiu bucureștean unde clienții pot urmări o piesă de teatru sau un concert în timp ce savurează un cocktail delicios ori o cafea revigorantă.

Ori de câte ori mergi la Godot, este imposibil să nu te întâlnești cu artiștii tăi preferați, fie că este seara, în timpul spectacolelor, fie că este dimineața, în timpul repetițiilor ce au loc pe scenă.

Unul din puținele spații din oraș dedicat exclusiv evenimentelor cultural independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artiști tineri. Se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de stand- up comedy, impro- show- uri, proiecții de film, expoziții de fotografie sau lansări de carte.

image

Clienții localului pot asista la proiecții de filme

Actori și cântăreți, alături de clienții cafe- teatrului

Spațiul de pe strada Blănari nr. 14 a găzduit, în cele mai bine de șase luni de la deschidere, numeroase spectacole cu protagoniști celebri. Dorina Chiriac, Florin Piersic jr., Mihai Călin, Oana Pellea, Anca Sigartău sunt doar cîteva dintre numele mari care au performat pe scena de la Godot.

image

Oana Pellea a performat de nenumărate ori pe scena Godot

Tinerii pot asista, pe baza biletului de intrare, la concerte ale unor cântăreți sau formații de notorietate: Zdob și Zdub, Otros Alres, A.G. Weinberger, Shukar Collective, Șuie Paparude, The Amsterdams, Nightlosers- Hanno Hoefer și mulți alții.

Ce spectacole putem vedea săptămâna aceasta

Astăzi la Godot va fi pusă în scenă piesa "Cerere în căsătorie" de A. P. Cehov, avându-I ca interpreți pe Sergiu Bucur, Aida Avieriței și Cătălin Rajka. Prețul unui bilet este 20 de lei.

Miercuri puteți merge la piesa "Cada cu picioare"de Werner Triesch. Este povestea a zece destine singure, tipologii diferite, care încearcă să- și găsească perechea. Sunt zece scene în care, sub pretextul vânzării unei căzi, fiecare vânzător și cumpărător caută, de fapt, acel ceva- "perla pierdută în gunoi".

Programul complet al săptămânii îl puteți găsi pe www.godotcafeteatru.ro

image

Mihai Călin, în spectacol la Godot Cafe Teatru

Meniu variat
Clienții Godot sunt așteptați nu numai cu spectacole de teatru și concerte, ci și cu oferte speciale pentru fiecare moment al zilei.

Poți începe dimineața cu un English Breakfast (14 lei) și un espresso tare (8- 9 lei), în timp ce-I privești pe actorii preferați repetându- și rolurile.

Pentru un prânz de afaceri puteți merge pe mâna gazdelor cu un file de somon cu sos de portocale (22 lei) , o salată asortată (7 lei), iar seara aveți la alegere dintre numeroasele mâncăruri ușoare (salate de fructe, salata de crudități), acompaniate de un desert delicios- tiramisu, creme brulee (13 lei) și un cocktail savuros (15- 20 de lei).

image

Clienții pot servi prânzul acompaniați de muzica de pian

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite