Ofiţerii SRI, la vânătoare: au dat alarma pe aeroport pentru o labă de urs!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 12 ore de audieri, cetăţeanul chinez în valiza căruia autorităţile au descoperit un fragment de picior a fost lăsat să plece. Analizele au dovedit că bucata de carne este de la un animal. Acest caz le-a reamintit românilor de scandalurile de după '90 când se vorbea de metoda macabră a interlopilor chinezi din România care îşi tranşau duşmanii şi-i băgau în valize.

Chinezul le-a spus anchetatorilor că este vorba de o labă de urs, pe care a luat-o ca trofeu în urma unei partide de vânătoare, şi care urma să fie vândută unui restaurant din Italia.

Reprezentanţii Parchetului au confirmat în cursul nopţii de ieri că cetăţeanul chinez a cumpărat de la un bărbat ca fiind o labă de urs pe care vroia să o vândă unui restaurant din Italia, străinul venind de mai multe ori în România în ultima perioadă.

În urma analizelor fragmentului găsit în bagajul chinezului, inclusiv antropologic, de laborator, şi serologic, s-a stabilit că fragmentul găsit în bagajul chinezului este de origine animală.

"Conform examinării macroscopice şi celor trei investigaţii succesive de laborator efectuate în cursul serii de 29/30.03 2012, datele preliminare comunicate de Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici au exclus natura umană a fragmentului respectiv. S-a arătat că este de natură animală (fără alte precizări legate de felul animalului).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite