ŞPAGĂ PENTRU MEDICI Un chirurg de la Spitalul Malaxa a fost prins în timp ce primea 1.500 de lei de la o doamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un chirurg irakian de la Spitalul Malaxa din Bucureşti a fost prins joi în timp ce lua 1.500 de lei de la o femeie. Aceasta îi cerea ca tatăl ei să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Joi, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti, cu sprijinul Serviciului Operaţii al D.G.A, l-au surprins în flagrant pe un medic irakian de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, în timp ce primea suma de 1.500 lei de la o doamnă, care l-a şi denunţat.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că medicul a pretins denunţătoarei suma în cauză atât pentru el cât şi pentru alţi doi colegi, împreună cu care urma să efectueze o intervenţie chirurgicală tatălui denunţătoarei, care era internat în Spitalul Clinic Nicolae Malaxa“, se arată în comunicatul Parchetului Capitalei.

Până la momentul actual, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, trafic de influenţă şi instigare la dare de mită.

Denunţul a fost înregistrat ca urmare a unei sesizări la linia TelVerde anticorupţie – 0800.806.806 a Direcţiei Generale Anticorupţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite