ȘOCANT O femeie s-a aruncat în fața metroului în stația Dristor 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană s-a aruncat în faţa metrolului în staţia Dristor 1. Autoritățile au fost alertate cu privire la acest accident de martorii la scena terifiantă.

UPDATE 15.20

Femeia care s-a aruncat în faţa metroului în staţia Dristor 1 a fost internată la Spitalul Bagdasar-Arseni, are o fractură la gamba stângă şi este în investigaţii.

"Femeia a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni, are o fractură la gamba stângă, probabil va fi operată, dar deocamdată nu a fost stabilită data", a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, Florian Bica.

El a precizat că femeia este conştientă şi va fi supusă mai multor investigaţii. "Din primele evaluări se pare că ar fi vorba doar despre această fractură la gambă, dar investigaţiile continuă", a adăugat Bica.

UPDATE 13.25

Femeia care s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Dristor 1, a supravieţuit accidentului, ea primind îngrijiri medicale. Aceasta este în stare de şoc, au declarat surse din Poliţie.

Femeia a fost scoasă de sub garnitura trenului în jurul orei 13.10, ea neprezentând urme vizibile. Linia a fost scoasă de sub tensiune, pentru a putea fi scoasă persoana şi a se face investigaţii, astfel că se vor înregistra întârzieri în circulaţia garniturilor.

Femeia va fi dusă la spital pentru tratament. Ea nu a putut da explicaţii cu privire la gestul său. De altfel, poliţiştii vor stabili dacă femeia s-a aruncat sau a fost un accident.

UPDATE 13.05

Purtătorul de cuvânt al Metrorex, Evelyne Croitoru, a declarat că este vorba de o femeie care s-a aruncat în faţa metroului. Un echipaj SMURD se află la staţia de metrou.

Linia a fost scoasă de sub tensiune, pentru a putea fi scoasă persoana şi a se face investigaţii, astfel că se vor înregistra întârzieri în circulaţia garniturilor.

Groaznicul accident a fost semnalat astăzi, la ora 12.42. La ora transmiterii acestei ştiri, persoana se afla încă sub garnitura de metrou. Autoritățile au fost alertate cu privire la acest accident și au trimis un echipaj pentru a-i acorda victimei primul ajutor, au declarat reprezentanții  ISU București

Directorul Metrorex, Gabriel Sburlan, a declarat pentru "Adevărul" că nimeni nu are voie să miște trenul din loc până nu ajung reprezentanții Procuraturii pentru a face investigații. Totodată, el a mai spus că circulația a fost reorganizată, trenul mergând în acest moment pe altă linie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite