ŞOCANT: O femeie trăieşte cu cadavrul fratelui în casă. Acesta a murit de două săptămâni dar femeia crede că e doar bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucureşteancă stă cu cadavrul fratelui ei în casă, fiind sigură că bărbatul este încă în viaţă, confrom Antena3.  Bărbatul a murit de două săptămâni. Rudele au anunţat poliţia dar oamenii legii nu pot face încă nimic din cauza birocraţiei.

Fratele s-a stins în urmă cu două săptămâni, în Statele Unite, unde trăia de mai bine de 30 de ani. Deşi a renunţat în urmă cu mult timp la cetăţenia romînă, dorinţa sa a fost să fie înmormîntat acasă, în ţară. Sora sa s-a ocupat de repatriere. Doar că, odată sicriul ajuns în Romînia, femeia a refuzat să îşi îngroape fratele, anunţă jurnaliştii de la Antena 3.

Femeia este convinsă că fratele ei trăieşte, dar se simte rău. Aşa că îi ţine companie şi îi dă toate medicamentele.

Fosta noră şi în acelaşi timp vecina femeii, sătulă de situaţie, a făcut reclamaţie la poliţie. Fiul bătrînei, un bărbat imobilizat la pat, nu a putut face nimic.

Autorităţile nu pot face nimic din cauză că bărbatul are certificat de deces american care nu e acelaşi cu cel din România. Pînă nu va fi eliberată o adeverinţă de înhumare, va rămâne în casa doamnei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite