Bucureşti: O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un lucrător al SMURD Bucureşti a fost rănit uşor, iar ambulanţa în care se afla, alături de colegii de echipaj cu care transporta un pacient, a fost avariată în urma unui accident petrecut, miercuri noapte, la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea.

Accidentul s-a produs după ce un şofer care venea pe Bulevardul Vasile Milea dinspre Bulevardul Timişoara a ajuns în intersecţia cu Iuliu Maniu şi nu a observat ambulanţa, care traversa venind dinspre cartierul Militari către centru. Potrivit martorilor, ambulanţa avea sirena şi girofarul aprinse.

Ambulanţa a fost lovită uşor, însă impactul lateral a răsturnat-o pe o parte. Pacientul transportat de echipajul SMURD implicat în accident a fost preluat de o altă maşină şi dus mai departe către spital. Un alt echipaj SMURD l-a preluat pe bărbatul rănit uşor la mână, acordându-i îngrijiri medicale.

Şoferul maşinii, care, conform primelor informaţii, ar fi autorul accidentului, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Maşina pe care acesta o conducea, un Renault Laguna cu numere de Olt, a fost avariată serios în partea frontată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite