SHOW Iris, pe aceeaşi scenă cu Alice Cooper. Află la ce oră se deschid porţile pentru public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legenda rock Iris va deschide seara la Arenele Romane, înaintea unei alte legende: Alice Cooper. Accesul la eveniment este permis începând cu ora 18.30, iar concertul va începe la ora 19.30.

SHOW HORROR Alice Cooper a cerut pentru concertul de la Bucureşti un şarpe Boa şi mult sânge

Una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, Iris, trupa care a creat mai bine de trei decenii de istorie în muzica românească va cânta pentru fanii săi hituri de rezistenţă: "Strada Ta", "Floare de Iris", "Cine mă strigă în noapte", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic".

Decoraţi cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei lor muzicale, în faţa a nouă milioane de oameni în peste 5000 de concerte.

Anul acesta, trupa împlineşte 36 de ani de existenţă în muzica românească. În 2007, ei şi-au sărbătorit aniversarea de 30 de ani pe Aeroportul Baneasca, unde au cantat in fata a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat.

Un an mai târziu, în 2008, granzii muzicii rock primesc Discul de Aur pentru vanzarile albumului “Cei Ce Vor Fi” şi Discul de Platină pentru albumul “Maxima”, fiind premiaţi şi în faţa publicului a doua zi, la concertul IRIS AETERNA susţinut la Teatrul Naţional Bucureşti.

Şi tot în 2008, Romanian Music Awards consemnează încă două premii câştigate de IRIS:  Best Live şi Best Rock – “Cei Ce Vor Fi”.

După operaţia suferită de Cristi Minculescu în 2009, la 6 iunie IRIS îşi fac prima apariţie la Romanian Music Awards pentru a fi recompensaţi cu Most Wanted Award.

Este un preambul pentru megaconcertul de revenire susţinut la 8 octombrie la Sala Polivalentă în Capitală în faţa a peste 7000 de persoane. Cu ocazia acestui spectacol a fost lansată şi "Integrala IRIS", un boxset cu întreaga  discografie a trupei.

La 14 martie 2010, la Premiile Radio România, Cristi Minculescu primeşte binemeritatul premiu pentru “Artistul anului 2009”. 

Un an mai târziu, în august 2010, se lansează DVD-ul „Aeterna - Dăruind vei dobândi” care cuprinde întregul concert susţinut la 8 octombrie 2009 la Sala Polivalentă din Bucureşti. Anul 2010 a consemnat lansarea ultimului album Iris, “12 Porţi”, cu un concert la Sala Palatului.

Biletele, cu preţuri variind în funcţie de categorie - Golden Ring – 160 de lei, Tribuna (cu loc) – 140 de lei sau Regular – 120 de lei, sunt disponibile în reţeaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Tichetele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascăr Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite