SHOW-UL ANULUI (Update) Jon Bon Jovi, concert de pomină în fața Casei Poporului. Rockerul s-a reîntors pe scenă, după ce publicul l-a aclamat minute în șir, și a cântat în total trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Bon Jovi a sosit aseară în Bucureşti, de la Istanbul, şi s-a cazat la unul dintre hotelurile luxoase ale Capitalei. Americanii au ]nceput concertul la ora 20.00.

FOTOGALERIE BON JOVI Petrecere în stil american cu 50.000 de fani

Citeşte şi:
Bon Jovi, show-ul anului în România

Update 23.00

Rockerii de la Bon Jovi au încheiat în forță un concert de pomină care a durat trei ore cu "Twist and shout".

Update 22.45

"Facem o înțelgere. Revenim la București cât de curând", a spus Jon impresionat de afecțiunea publicului. "Mâine nu facem nimic", a glumit el, lăsând impresia că nu vor să plece de pe scenă. 

Petrecerea americană a continuat cu "Livin' on a prayer". "Always" a urmat după încă o repriză de urale și aplauze demențiale.

"Pentru cei care ne-ați așteptat trei decenii, vă mulțumim pentru răbdare. A fost o plăcere!", a spus Jon și a cântat "These days".

Update 22.10

În jurul orei 22.00, a venit rândul mult-așteptatei "Keep the faith, după care Jon a mulțumit și a spus "Good Night!"

Românii nu s-au mulțumit și au scandat minute bune numele trupe. Și, supriză! Cu "Dry County", rockerii au revenit pe scenă, cu Jon schimbat a treia oară de hainele cu care a început concertul.

"Este vreun cowboy pe aici?", a întrebat Jon înainte a da începe să cânte "Dead or alive".

Update, 21.40

Jon a împărțit pene de chitară fanilor în timp ce cânta "I'll be there for you". Apoi, la "I'll Sleep When I'm Dead", Jon s-a dezbrăcat și a rămas într-un maieu negru.

Update, 21.20

Imediat după ora 21.00, Jon a venit pe pasarela ce desparte Diamond Circle de Golden Circle și a cântat "Bad of Roses". Un tricolor primit de la un fan a fost purtat pe umeri de Jon.

Cum mâine este ziua de naștere a chitaristului Richie Sambora, românii i-au cântat "Happy Birthday".

Update, ora 20.50

"Bună seara, București, pentru prima dată! Sper că e destul de "hot for you"! Stai liniştită draga mea, am venit să dau drumul la căldură!", a spus Jon Bon Jovi și a început să cânte "It's My Life".

Concertul a continuat apoi cu "Bad Medicine" și câteva piese vechi rock'n roll.

Update, ora 20.25

La 20.00 fix, Jon Bon Jovi și-a făcut intrarea de sub scenă, îmbrăcat în pantaloni negri și cămașă bleu. "Raise your hands" a fost prima piesă a show-ului.

"București, România - Frați, surori, ne-am adunat aici pentru a fi ONE (n.r. - unul). Arătați-mi ce puteți voi, cei 50.000", le-a spus Jon Bon Jovi fanilor, apoi a început să cânte "You Give Love a Bad Name".

Update, ora 18.00 Vizită la „muzeul” Bon Jovi

Echipa „Adevărul” a intrat în culisele celui mai aşteptat show al verii. Mike Rew, coordonatorul tehnic al staff-ului ne-a arătat, înaintea concertului din Piaţa Constituţiei, ce se ascunde în spatele unui succes de aproape 30 de ani, Bon Jovi.

Turul prin backstage a început, astăzi, la ora 15.00. Cei mai simpatici producători ai „The Circle Tour” au dezvăluit câteva din secretele celebrei trupe din New Jersey: locul unde sunt ascunse chitarele lui Jon Bon Jovi, cabina unde se schimbă Richie Sambora sau bucătăria unde sunt preparetele speciale pentru întreaga echipă.
 
Update ora 17.00


Prima oprire a fost în spatele cortinei uriaşe pe care vor fi proiectate diseară toate imaginile alese pentru show, un „main screen” uriaş. „Vă rugăm să nu călcaţi pe fire!”, a fost una dintre doleanţele staff-ului.

Americanii, în extaz după Casa Poporului

În timp ce tehnicienii verifică fiecare buton, alţii sunt toropiţi de căldură şi stau întinşi pe boxe. „Aici va susţine Jon concertul”, ne spune Mike Savas, coordonatorul de management al trupei. Întrebat cum i se pare locul ales pentru concertul din România, americanul a spus cu entuziasm: „Glumiţi? Este cel mai frumos show de până acum din turneu şi este normal ca scena să fie aşezată aici, în faţa Parlamentului”. Lucrează de patru ani cu trupa Bon Jovi şi i se par cei mai grozavi băieţi. „În fiecare seară de concert este altfel pentru noi”, a completat el, în timp ce ne-a invitat pe pasarela semicirculară care a delimitat zona Diamond Circle de Golden Circle. „Aici este locul de unde fanii îl pot vedea pe Jon de aproape. Va fi o petrecere mare”, a garantat Mike Savas.

Update, ora 16.30

Pe scenă, tobele lui Tico Torres sunt acoperite cu prelate, microfonul lui Jon Bon Jovi este la locul lui.
Echipa de producţie făcea la prânz ultimele probe. Mai bine de 200 de persoane, cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani îi ajută pe muzicieni în turneul cu cele mai mari încasări din istoria Bon Jovi.

Update, ora 16.00 Supa de pui, preferata lui Jon

În spatele scenei au parcat 10 microbuze care sunt utilizate pentru transportul personalului de producţie iar top managementul turneului Bon Jovi a fost transportat cu o flotilă de autoturisme de lux Mitsubishi. În curtea din spatele scenei a fost amenajat un cort cu o plăcuţă: Catering. „Mâncare favorită a lui Jon este supa de pui”, declară Mike Rew. Renatte, şefa bucătăriei, citeşte din meniu: „Somon, tăieţei, şniţel de porc, orez şi broccoli, cartofi Bombay, dar şi multe fructe“. Pentru că nu aveam voie să intrăm în bucătăria staff-ului, bodyguarzii au intrat în acţiune: „Nu aveţi voie aici şi vă rugăm să nu atingeţi tacâmurile”, au strigat ei.

Update ora 16.00 Jon Bon Jovi a mâncat în oraş

„Jon se aude cu 15.000 de waţi”, explică Mike Rew, în camera numită „underworld”, acolo unde se află consola cu butoane ale inginerilor de sunet, cu zeci de rotiţe, toate colorate şi însemnate cu numele celor cinci membri ai trupei. „Acestea galbene sunt ale lui Jon: sunetul pe care îl va primi în căşti, microfonul, sunt coordonate de aici”, a indicat specialistul. Un culoar strâmt delimitează zonele tehnice, iar în stânga este locul lui Jon de unde îşi schimbă chitarele şi unde se răcoreşte, ne informează membri echipei sale.

Câţiva dintre membri staff-ului au reuşit să facă, sâmbătă, o plimbare prin Bucureşti. „Am văzut Centrul istoric şi mi s-a părut fantastic”, a declarat pentru „Adevărul”, Mike Savas. De asemenea, cei cinci muzicieni, Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Tico Torres, David Bryan şi Hugh McDonald nu au rămas în camera de hotel de la Marriot, unde au fost cazaţi, şi au luat masa, cu o seară înainte de concert, în restaurantul Acquarium din Capitală.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

CONCERTUL ANULUI Se mai găsesc bilete la show-ul Bon Jovi

Scena şi toate echipamentele tehnice (sunet, lumini, ecrane) sunt asigurate de echipa de producţie a turneului „The Circle”.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Show-ul va dura 90 de minute şi va include peste 20 de piese, printre care unele dintre hiturile lansate de Bon Jovi de-a lungul celor peste 25 de ani de carieră.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Autobuzele îşi schimbă traseul din cauza restricțiilor pentru concertul Bon Jovi. Vezi aici unde se mai închide traficul rutier

Programul zilei BON JOVI

ACCES PUBLIC - 16.00
RECITAL QUANTIQ - 18.20
RECITAL STILLBORN - 19.10
RECITAL BON JOVI - 20.00

CONCERTUL ANULUI QuantiQ şi Stillborn cântă în deschiderea Bon Jovi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite