SCANDAL SEXUAL CU MINORI LA PATRIARHIE Părintele Irineu: „Despre acest băiat nu discut. Mi-e şi jenă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contactat telefonic în urmă cu câteva zile, parohul Bisericii de la Cotroceni acuzat de un prostituat din „dosarul Iuga“ că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu el pe vremea când era minor nu a negat că-l ştie pe băiat. El susţine că acuzaţiile nu sunt adevărate.

MAI CITIŢI ŞI:
Parohul Bisericii de la Palatul Cotroceni, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor din „dosarul Iuga“


EXCLUSIV Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituaţii din dosarul Iuga dezvăluie detalii despre relaţiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni

Doru Iuga făcea rost de „băieţei“ pentru homosexualii bogaţi, din Bucureşti

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

„Mi-e şi jenă să comentez aşa ceva. Cred că este vorba de o confuzie. Da, este o istorie care pe mine, pe lângă faptul că m-a deranjat, m-a şi amuzat. Am văzut şi eu pe la presă. El poate să spună orice“, a spus părintele.

El nu a negat, pe tot parcursul conversaţiei, că l-ar cunoaşte pe băiat. Mai mult, el a spus: „Una e să-ţi ceară cineva un sprijin, să-i dai. Apoi când îi spui ia du-te pune mâna pe lucrătură, munceşti şi să spună stai că te fac io“, a spus părintele.

El a mai spus: „e doar în mintea lui, nişte acuzaţii aruncate, şantajiste. V-am spus că despre acest băiat nu discut, pentru că nu vreau să intru într-un loc neplăcut“.

DACĂ AVEŢI DETALII DESPRE ACEST CAZ, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI PE ADRESELE DE MAIL: SILVIU.BRUMA@ADEVARUL.RO SAU BUCURESTI@ADEVARUL.RO.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite