FOTOGALERIE Puştii s-au rupt în figuri la Cupa Liceelor la Street Dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

14 trupe au participat, ieri, la cea de-a cincea confruntare a Cupei Liceelor la Street Dance, care s-a desfăşurat în Princess Club din cartierul studenţesc Regie.

Echipele au făcut un show incendiar şi au fost aplaudate încontinuu la scenă deschisă de cele câteva sute de colegi veniţi să le susţină.

image

Liceeni au dat ce-aveau mai bun la proba de breakdance. Foto: Lucian Muntean

Dansatorii s-au costumat special, în funcţie de coregrafia pregătită şi de muzica pe care şi-au etalat schemele exersate cu câteva săptămâni înainte. În cadrul concursului a fost şi un moment special în care câţiva prichindei până în 10 ani au făcut mişcări de breakdance, spre amuzamentul celor din sală.

image

Dansatorii de la trupa Infinite Crew, de la Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu“ s-au costumat ca membrii trupei americane Jabbawockeez. Foto: Lucian Muntean

Morris, invitatul special al evenimentului
Ieri a fost doar prima probă a competiţiei, cea de show thematic, iar cele mai bune trupe vor merge mai departe către Marea Finală Naţională, care se va desfăşura la 12 martie în aceeaşi discotecă.

image

Liceeni de la Iulia Haşdeu, membri ai trupei The Puppetiers, au făcut spectacol. Foto: Lucian Muntean

„Vor fi trei trupe alese din Capitală, cărora li se vor alătura alte echipe din ţară. În această perioadă se desfăşoară mai multe confruntări locale în Constanţa, Galaţi, Bistriţa-Năsăud, Braşov şi Iaşi. La 12 martie va fi desemnată cea mai bună trupă de street dance din România la nivel de liceu“, a explicat pentru „Adevărul de Seară“, Dana Nătăleţu, PR manager al evenimentului.

L

image

Liceul George Coşbuc a fost reprezentat de o echipă de opt fete şi de un mini-poliţist, mascota trupei. Foto: Lucian Muntean

În cadrul spectacolului, s-a desfăşurat şi un concurs de breakdance, în care concurenţii au demonstrat că au abilităţi de dansatori adevăraţi. Câştigătorul a fost Lauernţiu Karbula, în vârstă de 21 de ani din Tecuci, cursant al Şcolii de Dans OneBeat Dance Studio.

image

Câţiva copii de până-n zece ani au încercat să-i imite pe dansatori. Foto: Lucain Muntean

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite