S-au deschis centrele de colectare a deşeurilor electronice din Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 şi Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec) reiau campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”.

Astfel, azi se va desfăşura prima acţiune de colectare din Bucureşti de anul acesta în Sectorul 6. Bucureştenii sunt aşteptaţi să depună deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), între orele 10.00 şi 17.00, la cele cinci puncte de colectare special amenajate în două zone ale sectorului:

Zona 1 - Drumul Taberei, Ghencea, Prelungirea Ghencea:

- intersecţie str. 1 Mai (Compozitorilor) cu str. Braşov - vizavi de Billa (Dr. Taberei)
- intersecţie Bd. Timişoara - str. Romancierilor – Pompieri
- Cinema Favorit - str. Drumul Taberei, nr. 28
- prelungirea Ghencea nr. 32, în faţă la Profi
 
Zona 2 – Politehnica (până la Cora Lujerului):

-    Metrou Politehnica

Punctele de colectare sunt însă deschise tuturor bucureştenilor interesaţi sa scape de echipamentele nefolositoare sau defecte, indiferent de sectorul în care locuiesc.

Cetăţenii din sectorul 6 care vor să scape de deşeurile foarte grele sau voluminoase acestea pot solicita ca acestea să fie preluate gratuit de la domiciliu. Pentru mai multe informaţii sau pentru programarea unui transport de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie numerele de telefon 021.311.70.99, 0731.136.942, 0755.365.596 şi 0767.670.412. Apelurile vor fi preluate până pe 7 aprilie, între orele 9.00 şi 17.00.

Toţi cei care vor adduce DEEE-uri vor fi înscrişi la o tombolă cu premii oferite de partenerul campaniei, ai cărei câştigători vor fi extraşi la data de 7 aprilie, la ora 19, la Primăria Sectorului 6.

Premiile campaniei constau în cinci maşini de spălat rufe, zece aspiratoare şi zece roboţi de bucătărie.

Anul trecut, în cadrul campaniei din luna octombrie, locuitorii sectorului 6 au adus, la punctele de colectare, la acţiunile din cele patru weekenduri, peste 17.500 de kilograme de DEEE-uri.

Detaliile despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite