GALERIE FOTO Rochiţe de 11.000 de lei la prima casă de modă de lux pentru bebeluşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de până la cinci au acum la dispoziţie un magazin specializat unde îşi pot găsi ţinute de ocazie, unicat. Preţurile ajung până la 1.000 de euro

Pietre Swarovski, rochiţe cu trenă sau cu jucării la purtator, costume din catifea și jabouri din dantelă sunt doar câteva din piesele colecţiilor create de designerii Petite Coco, prima casă de modă de lux din România destinată exclusiv bebeluşilor şi copiilor cu vârste de până la cinci ani. Şi pentru că este vorba de copii, modelele sunt inspirate de poveşti sau personaje celebre, care prind viaţă pe materiale speciale precum mătasea naturală, dantela, catifeaua. Nu lipsesc nici pietrele preţioase şi accesorii scumpe.

image

“Ideea unui atelier de creaţie dedicat bebeluşilor şi copiilor foarte mici a venit de la părinţi. Tot mai mulţi îşi doreau ţinute speciale, hăinuţe unicat, abordări amuzante sau sofisticate pentru diverse momente importante din viaţa celor mici: botez, petrecere de Crăciun, aniversări. Aşa că ne-am gândit la ipostaze cu totul şi cu totul noi pentru copii şi astfel s-au născut primele colecţii  Petite Coco”, a declarat Manuela Drâmbă, Responsabil marketing și vanzari, Petite Coco.

Costumaţie completă, la 11.000 de lei


Preţurile medii pentru o ţinută ajung la  500-700 de lei la care se adaugă accesorii, precum botoşei, pălării sau bentiţe care costă 300-400 de lei. De aseamenea, părinţii sau naşii pot veni cu propriile creaţii sau pot solicita modificări ale modelelor originale, caz în care, la preţul din magazin se mai adaugă în jur de 25%. Cea mai costisitoare ţinută comercializată în magazinul Petite Coco, o rochiţă cu trenă şi cristale Swarovski, ajunge la 1.000 de euro.


Colecţii inspirate de basme

image

Pentru fiecare sezon,cei şase designer ai casei de modă pregătesc în jur de 30 de ţinute noi .Spre exemplu, în colecţia actuală se regăseşte primul costumaş de muşchetar pentru bebeluşi, cel mai mic costum de detectiv - celebrul Sherlock Holmes-, ţinuta de scenă în miniatură a lui Elvis, ţinuta lui Napoleon, Minnie Mouse, Cleopatra şi alte personaje celebre.. Toate acestea pentru botez. “Nu ne sfiim să folosim şi accesorii interesante -pene, broşe, paiete şi aplicaţii din broderie, pasmanterii, nasturi sau ocheți metallic, a declarat.” - Ioana Jalba, Director Creație Petit Coco.

image

Hăinuţele Petite Coco pot fi achiziţionate de la showroom-ul propriu, situat în Bucureşti, pe strada Constantin Daniel nr.4 sau la Bucureşti Mall, “Centrul Comercial” “Cocor” şi în “Unirea Shopping Center”.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite