S-a lansat cardul SMURD pentru cumpărarea unui avion de intervenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bancă din Bucureşti şi SMURD au lansat un card de debit. 0,5% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu acest card şi 50% din taxa anuală de administrare vor fi virate, lunar, în contul Fundaţiei pentru SMURD pentru cumpărarea unui avion de intervenţii.

Cardul de debit este disponibil, în prezent, în toate unităţile Raiffeisen Bank din ţară, iar pentru a intra în posesia lui, clienţii trebuie să vină într-o agenţie a băncii cu cartea de identitate şi să completeze o cerere.

Utilizarea acestui card va aduce in conturile Fundatiei pentru SMURD 0,5 % din valoarea fiecarei tranzactii efectuate cu cardul la comercianti sau pe Internet si 50% din taxa anuala de administrare a acestui card.

„Am ales să ne implicăm şi să susţinem Fundaţia pentru SMURD ca o recunoaştere a ceea ce reuşesc zi de zi aceşti oameni - să salveze vieţi”, a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

„În fiecare an, cu ajutorul populaţiei, reuşim să demarăm noi proiecte de susţinere a activităţii SMURD. Credem în această initiaţivă, realizată în parteneriat cu Raiffeisen Bank şi considerăm că vom reuşi sa atingem scopul final al activitatii noastre: salvarea unui numar cat mai mare de vieti omenesti” a spus dr. Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD.
 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite