S-a înecat după ce a încercat să salveze un pescar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean în vârstă de 27 de ani s-a înecat azi-noapte, în râul Colentina, după ce a încercat să salveze un pescar care se îneca. Marian Damian, se afla în jurul orei 22.00, pe podul Colentina împreună cu soţia sa.

În timp ce se plimbau, bărbatul a văzut un pescar cum se dezechilibrează şi cade în apele reci ale râului. El nu a mai stat pe gânduri şi s-a apropiat de mal pentru a-i da o mână de ajutor. Din păcate, în momentul în care s-a apropiat de râu, tânărul a alunecat şi a căzut şi el în apă. Bărbatul care pescuia, Eugeniu Butuc, în vârstă de 51 de ani, a reuşit să ajungă la mal şi s-a salvat de unul singur. Salvatorul nu a mai reuşit, însă, să iasă la suprafaţă.Soţia sa şi ceilalţi martori la nefericitul eveniment au chemat imediat poliţia şi salvarea. 

Trupul tânărului de 27 de ani a fost scos la suprafaţă de cei trei scafandri de la pompieri la aproximativ zece minute de la intervenţie. Medicii de la SMURD au încercat preţ de mai multe minute să-l readucă la viaţă, dar fără sorţi de izbândă. Soţia eroului susţine că bărbatul ei i-a dat mâna pescarului, dar acesta l-a tras în jos.
Pescarul a primit câteva îngrijiri medicale pe loc dar a refuzat să meargă la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite