S-a deschis AtelierMix, galerie de artă online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria online de artă AtelierMix.ro s-a lansat, ieri, pe piaţă şi îşi propune să îndrepte un public cât mai larg către consumul de artă şi să vină în întâmpinarea celor care vor să-şi personalizeze locuinţa cu obiecte de artă autentice.

“Un prim argument pentru a cumpăra tablouri autentice îl reprezintă faptul că arta este o investiţie. În timp ce un produs de serie cu acelaşi scop decorativ se devalorizează într-un sezon, o operă de artă autentică îşi creşte valoarea în timp, poate fi revândută sau transmisă mai departe. Conform instituţiilor cu profil financiar, arta este una dintre cele mai sigure investiţii, în special în astfel de perioade economice”, declară Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Iniţiatorii priectului pun accentul pe diferenţierea pe care o operă de artă autentică o aduce unui spaţiu.

Astfel, amenajarea unei locuinţe sau a unui birou presupune un efort emoţional iar diferenţa între eşec şi succes stă în detalii, în finisaje, în culori. Lucrarea unui artist adevărat va fi întotdeauna un detaliu de succes. Va atrage priviri şi complimente, va personaliza într-un mod unic spaţiul din jurul său.

"Piaţa de artă din România se caracterizează printr-un randament anual mediu de 27%, în ultimii 15 ani", a mai spus Floriana Ionescu.

Printre artiştii ale căror tablouri vor fi expuse în galeria online AtelierMix.ro se numără: Amalia Dulhan, Alexandru Lupşe, Marius Burhan, Ruxandra Răileanu, Cosmin Cordos, Dorotheea Hîrjoi şi Daniel Tufiş. 

Pagină web modernă
 
Site-ul AtelierMix.ro beneficiază de un design modern, oferind vizitatorilor atât imagini detaliate ale operelor promovate în cadrul galeriei, cât şi toate informațiile necesare (CV-ul artistului, tehnica folosită, dimensiune, impresiile autorului, anul realizării şi preţul).

Mai mult, iniţiatorii proiectului vor oferi cumpărătorilor consiliere directă şi prin e-mail în legătură cu integrarea corectă a operelor într-un decor sau alegerea cadoului perfect în funcţie de personalitate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite