S-a aglomerat din nou la Udrişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele două luni, poliţiştii au reţinut cu 30% mai multe permise în Capitală, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Angajaţii de la Rutieră abia dacă mai fac faţă numărului mare de şoferi care vin să îşi recupereze carnetul de conducere.

Ieri, la ghişeele Poliţiei Rutiere de pe Strada Logofăt Udrişte, din sectorul 3, erau cozi de zeci de persoane. „Am venit să îmi ridic carnetul de la ora 8.00, la cât începe programul, şi deja era coadă”, a spus Cristea Olaru, şofer.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere din Bucureşti spun că aglomeraţia de la ghişeele pentru recuperări permise este o consecinţă a intensificării controalelor făcute de agenţi în trafic şi, implicit, a pedepselor. „Anul acesta, vom avea o toleranţă scăzută faţă de şoferii care pun în pericol viaţa celorlalţi participanţi în trafic sau perturbă buna desfăşurare a circulaţiei”, a declarat Constantin Stroescu, comisarul şef din Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti.

De la începutul anului şi până la sfârşitul lunii februarie, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 5.375 de permise de conducere. Numărul este cu peste 30 de procente mai mare decât cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost reţinute 4.015 de carnete.

Program de la ora 8.00 la 20.00

Sediul din Udrişte este deschis lunea, de la ora 8.00 la 20.00, marţi, miercuri, joi şi vineri, de la 8.00 la 16.00, şi sâmbăta, de la ora 8.00 la 12.00. Secţia de înmatriculări permise şi accidente rutiere a Poliţiei Capitalei a fost mutată anul trecut într-un centru nou, situat pe Şoseaua Pipera.

Acte pentru recuperarea permisului


Actul de identitate
Originalul dovezii înlocuitoare a permisului de conducere sau a declaraţiei notariale din care rezultă pierderea, furtul sau distrugerea acesteia;
Comunicarea de reducere a perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce;
Acte medico-legale din care rezultă ca motivul pentru care a fost retras permisul de conducere a încetat;
Ordonanţa procurorului prin care s-a dispus neînceperea urmăririi penale, scoaterea de sub urmărirea penală sau încetarea acesteia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite