Ruxandra Săraru a demisionat din funcţia de director de Marketing şi Comunicare de la Radio România dar s-a răzgândit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul emisiunii "Liber să spun", jurnalista Nicoleta Balaci spune fără ocolişuri cine este Ruxandra Săraru, cum a distrus vieţi de oameni şi ce ar trebui să facă conducerea instituţiei publice.

Update, ora 14.30

Ruxandra Săraru s-a răzgândit în privinţa demisiei, potrivit Hotnews. "Atât timp cât preşedintele-director general respectă gentlemen's agreement-ul la care am ajuns, eu îmi retrag demisia", a declarat directorul de Marketing şi Comunicare.

"Am aflat că Ruxandra Săraru a demisionat din funcţia de director de Marketing şi Comunicare la Radio România. Unde, pe lângă faptul că a luat bani de la Vântu, a făcut numeroase abuzuri şi a distrus vieţi de oameni. La propriu. Pentru că e o persoană cu probleme pe care i le compătimesc şi ar face bine să şi le rezolve.

A rămas ceva. Pretinde ca a rămas jurnalistă. Complet greşit! Nu ştie să facă un interviu, temele ei preferate sunt “dragostea, uitarea, podul de flori,  duşmanii, prietenii”. Urmăriţi-i interviurile. Urmăriţi-o cum se face de râs cu preşedintele Republicii Moldova, cu Guvernatorul Băncii Republicii Moldova (pe care îl întreabă cum e să fii tânăr şi să semnezi bancnote) şi multe alte “ruşini” jurnalistice. 

În numele unor colegi care măcar au învăţat de la alţii  că mai bine taci decât să fii impostor, o rugăm să tacă. Iar pe conducerea Radioului public, plătit de contribuabili, să nu o lase pe post. Poate doar la “Unda veselă”.

Felicitări celor care au înţeles că trebuie să facă neapărat “curăţenie” în radio".

Ruxandra Săraru se află în perioada de preaviz, până la 1 ianuarie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite