Rute alternative la Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, în Capitală intră în vigoare restricţiile de circulaţie pentru "asigurarea ordinii publice şi desfăşurarea în siguranţă a Sommet-ului Francofoniei", după cum au precizat

De astăzi, în Capitală intră în vigoare restricţiile de circulaţie pentru "asigurarea ordinii publice şi desfăşurarea în siguranţă a Sommet-ului Francofoniei", după cum au precizat reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).
O serie de artere, în special din zona Pieţei Victoriei, care intră sau ies din Piaţă şi merg spre zona Unirii (bulevardul Naţiunilor Unite) sunt închise total sau parţial. Potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), cel puţin zece bulevarde, străzi şi şosele vor deveni impracticabile în aceste trei zile. Taximetriştii, cei mai buni cunoscători în domeniu, ne-au indicat câteva rute ocolitoare, pe care le pot folosi cei care au drum în zona Victoriei. Astfel, evitarea căii semiînchise între Piaţa Presei Libere-Arcul de Triumf-Piaţa Victoriei se poate face prin rutele Mărăşti-Ion Mihalache-Piaţa Victoriei sau Poligrafiei-Jiului-Bucureştii Noi-Griviţa-Piaţa Victoriei. Drumul închis pe Calea Victoriei până la cheiul Dâmboviţei, la Piaţa Naţiunilor Unite, poate fi ocolit pe bulevardul Magheru sau pe străzile Buzeşti, Berzei, Plevnei, Piaţa Operei, Splaiul Independenţei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite