Rudele bărbatului mort în Secţia 7 susţin că el a fost bătut. Familia lui s-a strâns ieri la circa de poliţie să protesteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat aflat în arestul Secţiei 7 unde era reţinut pentru furt calificat a murit ieri. Poliţiştii spun că acestuia i s-a făcut rău dar rudele sale spun că el a fost omorât din bătaie. Ele s-au strâns în faţa secţiei şi au protesat aseară. Astăzi urmează să fie făcută autopsia cadavrului care va determina cauza morţii sale.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, le-a spus poliţiştilor că se simte rău. Aceştia au remarcat că bărbatul este palid şi au chemat un echipaj SMURD, dar acesta a murit până la venirea medicilor şi nu a mai putut fi resuscitat. Aseară, rudele bărbatului s-au adunat în faţa secţiei 7 şi i-au acuzat pe poliţişti că l-ar fi omorât în bătaie.

Soţia bărbatului spunea în urmă cu câteva zile că a văzut că acesta avea urme de sânge pe cămaşă. De asemenea, avocatul său a declarat că clientul său a fost lovit.

Bărbatul care a murit avea 38 de ani şi era cercetat pentru furt calificat. Trupul său a fost dus la morgă, iar astăzi medicii legişti vor stabili în ce împrejurări a murit.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei spune că în cadrul instituţiei pe care o reprezintă s-a instituit deja o comisie care va desfăşura o anchetă internă pentru a stabili cum a decedat bucureşteanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite