Bucureşti: Românii îl plâng pe Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii lui Michael Jackson din România sunt în stare de şoc după decesul regelui muzicii pop. Forumurile site-urilor de muzică din România s-au umplut de topicuri şi comentarii, prin care românii îl plâng pe cel care a fost Michael Jackson

Mai citiţi pe această temă:
Bucureşti: O bluză de la concertul din 1992 al lui Michael Jackson, pe okazii.ro la 1.000 de euro

A avut o viaţă şi o carieră marcate de o multitudine de evenimente, care i-au adus titulatura de „regele muzicii pop“. Pe de altă parte, Michael a fost o figură controversată, cu o viaţă particulară plină de scandaluri. Azi-noapte, artistul a suferit un stop cardiac şi a fost transportat de urgenţă la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinţa sa. În scurt timp s-a stins din viaţă. Cel care a anunţat serviciul de urgenţe 911 a fost un frate al artistului.

Mihai Trăistariu: „Jackson, cel mai mare artist al planetei!”

Nu doar vedetele americane îl plâng pe regele muzicii pop, ci şi artiştii români. Mihai Trăistariu este un fan declarat al muzicii lui Michael şi susţine că niciun artist nu va reuşi vreodată să îi calce pe urme celui poreclit „Wacko Jacko”.  „De când mi-am început cariera muzicală, în timp, am ajuns să realizez că ceea ce a facut el, nu a mai putut să facă şi nu o va mai face nimeni, niciodată. Bineînţeles, pe parcurs au aparut foarte mulţi artişti care s-au inspirat din arta lui, unii chiar încercând să-l imite. Aici i-aş nominaliza pe Justin Timberlake sau pe Usher, dar sunt mult mai mulţi. Michael Jackson o să rămână unul dintre cei mai mari artişti care a existat vreodată pe acest pământ“, a declarat Mihai Trăistariu.

Comentarii de la fani

La scurt timp după anunţarea decesului lui Michael Jackson, forumurile s-au umplut de comentarii de la fanii artistului.
Mii de români şi-au exprimat regretele pentru regele muzicii pop. „Mi-a încântat adolescenţa cu muzica lui. Michael a murit, dar muzica lui va dăinui în veci. Dumnezeu să-l ierte!“, este comentariul postat de Roxana, o fană de-a artistului. 
„L-am iubit ca o fană înrăită vreo 5-6 ani. La şcoală toti colegii faceau schimb de poze, postere, insigne. Aveam toţi pereţii camerei tapetaţi cu postere, am toate albumele lui, cărţi biografice, concerte, colecţie de reviste. Muzica lui mi-a placut în continuare şi nu am încetat să-i ascult albumele şi mă certam cu toţi care îndrăzneau să spună că e nul sau depăşit! Indiferent de acuzaţiile ce i se aduceau, nimeni nu are dreptul să-şi bată joc de munca titanică, talentul genial! Ştiam că are mari probleme de sănătate în ultimii ani, dar totuşi nu mă aşteptam să moară aşa tânăr, la doar 50 de ani“, a comentat EnglSin, pe forumul educaţional SEI.

Dacă aveţi vreo amintire de la concertele lui Michael Jackson din România vă rugăm să ne-o povestiţi la adresa bucureşti@adevarul.ro sau să comentaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite