Bucureşti: Rollerii şi bikerii s-au întrecut la "Mountain Dew Urban Fest"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii au executat scheme dificile la probele de specialitate pe skatepark-ul bucureştean din Herăstrău. După-amiază, de la ora 15.00, se desfăşoară finala competiţiilor naţionale. Cei mai buni rideri şi rolleri vor fi premiaţi cu echipamente şi bani.

Riderii au făcut o demonstraţie de măiestrie aseară, la etapa de calificare a celei de-a cincea ediţii „Mountain Dew Urban Fest“, din Skatepark Herăstrău. Cei peste 100 de spectatori adunaţi ad-hoc în faţa halfpipe-ului din parc au avut ce vedea, la un show unde tinerii au executat scheme foarte dificile.

La eveniment au participat concurenţi din Capitală dar şi din alte oraşe din ţară: Sibiu, Cluj, Baia Mare, Constanţa, Piteşti şi chiar şi de la Bacău a venit un roller.

„La mine în oraş nu prea am unde să mă antrenez, pentru că nu avem skatepark. De aceea, cred că este un pic mai greu pentru noi cei din provincie să concurăm cu cei din Bucureşti“, a spus Alin Moldovan, în vârstă de 23 de ani din Baia Mare. Cu toate acestea, Alin este unul dintre cei mai buni bikeri din România.

"Am participat la mai multe concursuri de bikeri până acum. La unele am câştigat şi premii, dar cel mai mult îmi place competiţia de la Bucureşti pentru că aici se adună cei mai buni din ţară", a spus Cosmin Comăniciu, din Sibiu.

Din cei 14 participanţi de la proba de bike (biciclete), au fost aleşi 10, iar la cea de rollerskating, din 27 de concurenţi au fost selectaţi 20 pentru finala care se desfăşoară astăzi, cu începere de la ora 15.00, tot în Skatepark Herăstrău. Celor mai buni rideri li se vor înmâna premii în bani şi echipamente în valoare totală de 2.600 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite