Rock, fete şi motociclete la SMAEB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A opta ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB) a început în această dimineaţă la Romexpo, la ora 12.00, şi va avea loc până duminică.

Expoziţia are loc în pavilioanele 13, 14, 15 şi 16. În cele patru pavilioane sunt expuse motociclete, ATV-uri, biciclete şi scutere, dar în cadrul aceluiaşi eveniment este şi un Salon de tatuaje.

Printre expozanţi au fost producători de marcă precum BMW şi Harley Davidson. De asemenea, printre expozanţi s-a aflat şi vedeta de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani", Dani Oţil.

La Harley Davidson vor avea loc în aceste zile reduceri de până la 4.000 de euro, iar cea mai scumpă motocicletă de la Harley Davidson se poate achiziţiona pentru suma de 25.000 de euro.

În plus, la standul Euronautica Motors se afla expus şi triciclul lui Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. „Cel mai scump triciclu pe care-l avem expus costă 18.000 de euro, fără TVA, şi are locuri încălzite, ghidon încălzit şi sistem audio", a spus Bogdan Rucăreanu, Marketing Adviser de la Euronautic Motors.

Pe lângă expozanţii salonului de motociclete, sunt şi standuri ale diverselor saloane de tatuaje din Capitală. Aici vizitatorii îşi pot face tatuaje la preţuri de 4-6 lei pe centimetrul pătrat. „La noi, tatuajele negre costă 4 lei pe centimetrul pătrat şi le facem pe loc la stand. Nu avem niciun discount, sunt aceleaşi preţuri pe care le avem şi la salon", a spus Marius, de la Voodoo Tattoo.

Mâine, de la ora 13.00, vor avea loc curse de scutere dar şi un spectacol la care vor participa cascadori profesionişti din străinătate, dar şi din România. De asemenea, va avea loc şi o demonstraţie de flat land, realizată de Daniel Furhman, locul 3 în Clasamentul Mondial de BMX flat land.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite