REZULTATUL AUTOPSIEI: Mădălina Manole s-a sinucis. A băut aproape jumătate de litru de pesticid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Medicii legişti de la Institutul „Mina Minovici“ au efectuat azi-dimineaţă autopsia cântăreţei. Datele autopsiei: solista a băut 400 de mililitri de Furadan, un pesticid foarte puternic. Solista nu suferea de nicio boală organică, nu era anorexică şi a murit în câteva minute. Pentru că a fost vorba de o sinucidere, conducerea BOR va decide cum va fi înmormântată Mădălina Manole. Trupul neînsufleţit al Mădălinei M

UPDATE 12.10: Doctorul Dan Dermengiu, directorul Institutului Naţional de Medicină Legală a declarat că se confirmă faptul că Mădălina a ingerat aproximativ 350 de mililitri de pesticid.

El a subliniat faptul că la o asemenea cantitate era imposibil să supravieţuiască. Rezultatele finale vor fi gata în aproximativ 2-3 săptămâni.

Fanii Mădălinei Manole îşi pot lua adio de la artistă, începând de astăzi, în foaierul Sălii Radio a Societăţii Române de Radiodifuziune, unde a fost depus sicriul artistei. Toţi care au îndrăgit-o pe solistă îi pot aduce aici un ultim omagiu.

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

În această dimineaţă, medicii de la Institutul Medico-Legal „Mina Minovici“ au efectuat autopsia solistei. S-au prelevat, astfel, probe din organele interne ale cântăreţei care au fost analizate la laborator. Rezultatul autopsiei: Mădălina a băut 400 de mililitri de insecticid Furadan. Ea a murit în doar câteva minute. Ea nu suferea de nicio boală organică şi nici nu era anorexică. Greutatea ei era normală.

Potrivit rezultatului parţial al autopsiei, s-a confirmat că artista a băut pesticid. O sticlă de un litru cu această substanţă a fost găsită în baia din casa din Otopeni, la aproximativ un metru de cântăreaţă. Lângă sticlă era un pahar din care ar fi băut Mădălina.

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

Testele finale, care vor arăta cu exactitate ce substanţă a provocat moartea solistei, vor fi gata în trei săptămâni.

Când a fost găsită de soţul ei, Mădălina avea o contuzie la cap dar, potrivit anchetatorilor, aceasta s-a produs în momentul în care artista s-a prăbuşit pe gresia de pe hol şi se pare că nu căzătura i-a fi provocat moartea. Procurorii susţin că nu există nicio suspiciune de crimă, până în momentul de faţă al anchetei, verdictul fiind clar: sinuciderea.

Mircea Petru se gândea să-i mai dăruiască Mădălinei Manole un copil

Soţul şi soacra artistei au fost aduşi ieri la Parchetul Tribunalului Bucureşti unde au fost audiaţi timp de mai multe ore pentru a se elucida misterul morţii artistei. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mădălina a salvat un mesaj în propriul telefon mobil, în care-şi lua adio de la familie şi în care îşi cerea scuze pentru gestul său de la toţi cei care au iubit-o.

Mai marii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) vor decide modul în care va fi înmormântată artista, având în vedere că a fost vorba de o sinucidere.
Petru audiat la Parchet

Mădălina Manole va fi omagiată la Festivalul Amara

Soţul Mădălinei Manole, Mircea Petru (37 de ani) este în stare de şoc. El a fost audiat, împreună cu mama sa, ieri după-amiază de procurorii de la Parchet. Petru le-a cerut jurnaliştilor să nu insiste pentru că, deocamdată, nu poate să facă declaraţii. „O să vă declar când o să fiu pregătit. Vă rog să aveţi înţelegere pentru momentele prin care trec!”, a declarat bărbatul. „Te rog frumos să mă respecţi! În amintirea ei. De ce procedezi aşa? Ai spus cumva Dumnezeu să o ierte, întâi?”, i-a spus soţul Mădălinei unui ziarist, conform realitatea.net.

Corina Chiriac crede că a existat o iubire neîmpărtăşită

Adrian Iovan: „Mădălina vorbea despre avioane ca despre poezii"

Bebe Mihu exclude varianta crimei

Cei mai muţi artişti şi colegi de breaslă ai Mădălinei sunt încă şocaţi de cele întâmplate ieri. Corina Chiriac este de părere că Mădlina era nefericită. „Ferească Dumneazeu de clipele nenorocite când nu mai vezi vezi nimic altceva în faţa ochilor. Această super carieră cred că şi-a plătit-o cu multe lacrimi înainte de a-şi lua viaţa”, a declarat, la Antena 3, Corina Chiriac.

„Eu nu cred că Mădălina a fost fericită. Cele două scene de dragoste la care am asistat absolut accidental ar putea fi motivul”, a mai spus Corina Chiriac la postul de ştiri. Artista este de părere că Mădălina ar fi sfârşit de inimă rea, în urma unor amărăciuni repetate. „Dacă mă întrebaţi este o speculaţie personală. Ea a bravat, ca noi toţi, cu mult curaj”, a explicat cântăreaţa.

Psiholog criminalist, despre cazul Mădălina Manole: „Ceva nu se leagă"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite