Rezultate la titularizare 2011 în Bucureşti. Rămâi pe site-ul bucuresti.adevarul.ro ca să afli toate mediile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a pus la bătaie la concursul de titularizare de anul acesta 557 de posturi titularizabile.

Profesorii care au susţinut examentul de titularizare vor primi astăzi rezultatele. În Bucureşti, peste 2.300 de candidaţi au luptat pentru 557 de posturi titularizabile. Cea mai mare concurenţă a fost la catedra de Limba română.

S-au afișat notele la examenul de titularizare. Vezi aici rezultatele pentru București

343 dintre posturile libere sunt pentru pentru educatoare, 44 pentru învăţătoare, 13 pentru Limba franceză, 12 pentru Limba engleză, 10 pentru Educaţie fizică, 19 pentru învăţământul special, patru pentru Religie, trei pentru Matematică, două pentru Istorie, câte unul pentru Limba română, Informatică, Geografie şi Educaţie muzicală şi niciun loc pentru catedrele de Fizică şi Chimie. Candidaţii care vor obţine medii peste 7 sunt titularizabili chiar dacă la momentul promovării concursului nu există catedre libere. Ei vor putea ocupa un post la repartizarea publică.

Cei care au promovat concursul cu medii peste 7 şi nu găsesc o catedră în specialitatea pentru care au concurat vor putea ocupa un post de suplinitor până la eliberarea unei catedre.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla cum
a decurs concursul de titularizare şi rezultatele.

Găseşti cele mai noi ştiri din Bucureşti pe bucuresti.adevarul.ro

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite