Bucureşti: 230 de lei, cel mai ieftin Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localurile din Capitală le-au pregătit petrecăreţilor spectacole de magie, dansuri orientale, bufet suedez şi băutură la discreţie.Artificiile sau programele artistice nu lipsesc din oferta restaurantelor deschise pentru toţi cei care doresc să-şi petreacă Revelionul în Bucureşti.

„Revelionul în stil vienez“ va avea loc la „Caru’ cu bere“, iar petrecerea se va desfăşura atât în restaurant cât şi în cramă. Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de orchestra „Wiener Walzer“ şi de Dj Alex, iar in jurul orei 1.00, invitaţii vor fi colindaţi şi vor lua parte la un spectacol de magie şi iluzionism.

În meniu se vor regăsi ciupercuţele la grătar, şunca de curcan, halibut file la cuptor sau muşchi de văcuţă, iar dintre băuturi, berea casei, vinul alb sau roşu şi sucurile naturale. Preţul unui bilet este de 470 de lei pentru adulţi şi 235 de lei pentru copiii cu vârsta de până în 12 ani. De asemenea, cei care vor petrece Revelionul la „Caru’ cu bere“ vor beneficia de o reducere de 15% la o masă de patru persoane în perioada 2-4 ianuarie.

La „Hanul Veseliei“, petrecere pe ritmuri greceşti
Dacă doriţi o petrecere cu muzică populară românească sau grecească, vă puteţi petrece Revelionul la „Hanul Veseliei“, unde atmosfera şi ambianţa muzicală vor fi întreţinute de formaţia hanului. Pe lângă muzică, invitaţii vor avea parte şi de programe de dansuri orientale şi populare.

Meniul este unul variat, putând savura, de la salam picant şi ghiudem, până la ruladă de curcan sau muşchi de porc împănat. Băuturile vor fi la alegere, printre acestea fiind whisky, vin, energizante sau răcoritoare. Preţul unui meniu este de 430 de lei, iar petrecerea va dura de la ora 20.00 până la ora 5.00.

Bufet suedez la „Trattoria Buongiorno“

O altă ofertă interesantă este cea de la „Trattoria Buongiorno“, acolo unde organizatorii au ales o nouă metodă de a atrage clienţii. Petrecerea este în stil italian, dar marea supriză o reprezintă meniul, care este de două tipuri: meniu cu serviciu la masă şi meniu bufet suedez.

În meniul bufet suedez se vor găsi, printre altele, pastramă de curcan, ficăţei de pui la grătar sau muşchiuleţ de porc, iar din al doilea meniu putem enumera prosciutto crudo, creveţi la grătar sau cartofi copţi.  Băuturile vor fi aceleaşi pentru ambele meniuri, adică vinul casei, alb şi roşu. Cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani la „Trattoria Buongiorno“ vor plăti 230 de lei pentru meniul bufet sau 350 de lei pentru meniul a la carte.

Petrecere românească la „Ana Rustic“
Una dintre cele mai avantajoase petreceri de Revelion va avea loc la restaurantul „Ana Rustic“ de pe Calea Victoriei, acolo unde preţul unui meniu este de 230 lei de persoană. Aici, invitaţii vor avea parte de multă muzică populară şi lăutărească şi vor putea gusta din preparatele tradiţionale româneşti, cum ar fi lebărul, caltaboşul sau toba.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite