VIDEO Reuters: iPhone 5, degeaba în Europa. Vezi de ce nu va funcţiona bine telefonul de la Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia internaţională Reuters a prezentat motivele pentru care noul smartphone de la Apple, iPhone 5, nu va funcţiona bine în Europa.

Potrivit Reuters, specialiştii anunţă că iPhone 5 nu va funcţiona pe majoritatea reţelelor de mare viteză din Europa şi că, astfel, dezvoltarea serviciilor 4G va fi amânată.

Şi asta pentru că noul telefon de la Apple nu este compatibil cu serviciile 4G de 800 MHz şi 2,6 GHz, frecvenţe folosite în Europa.

VIDEO Farsa secolului arată cât de diferit este de fapt iPhone 5 de iPhone 4

O şansă ar avea doar frecvenţa 1,8 GHz, cu care este compatibil smartphone-ul, folosită în acest moment de majoritatea operatorilor de telefonie mobilă din Europa pentru serviciile de voce.

Compania Apple a anunţat că va produce trei modele de iPhone 5. O versiune optimizată pentru operatorul de telefonie mobilă AT&T, a doua pentru Verizon şi Sprint, iar ultima pentru restul lumii.

iPhone 5, o gură de aer pentru acțiunile Apple. Estimările analiștilor vizavi de vânzări sunt optimiste

În acest moment, dintre operatorii de telefonie mobilă din Europa, doar Deutshe Telekom (Germania) şi Everything Everywhere (Marea Britanie) dispun de cea mai rapidă conexiune la internet prin iPhone 5.

Cât de pregătit e iPhone 5 pentru competiţia telefoanelor deştepte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite