Reţea de hoţi de maşini, prinsă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şase hoţi de maşini ialomiţeni au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni şi se află acum în cercetări. Maşinile le furau, noaptea, din Capitală, mai ales din sectoarele 2 şi 3. Preferau

şase hoţi de maşini ialomiţeni au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni şi se află acum în cercetări. Maşinile le furau, noaptea, din Capitală, mai ales din sectoarele 2 şi 3.
Preferau doar marca Dacia, "pentru că se deschidea foarte uşor, cu lira. Iar toată acţiunea se petrecea în mai puţin de un minut", povestea Dănuţ Vasile, unul dintre hoţi. Deşi hoţii susţin că au format grupul doar de câteva luni, aceştia au reuşit să fure şi să distrugă cinci autoturisme Dacia, creând un prejudiciu de peste 2,7 miliarde lei, recuperat doar în proporţie de 43%. Fiecare dintre ei avea un rol bine stabilit, astfel, Florian Constantin şi Bogdan Popescu asigurau paza locului unde se desfăşura "acţiunea", maşinile le furau Dănuţ Vasile şi Marian Constantin, care le şi conduceau până la locul unde le desmembrau, iar Ninel Sandu şi Florial Drăghici se ocupau cu desmembrarea şi vânzarea pieselor. În prezent, Dănuţ Vasile şi Bogdan Popescu se află în stare de arest preventiv, Marian Constantin este urmărit penal, iar Florian Drăghici şi Florin Constantin sunt trimişi în judecată în stare de libertate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite