Restaurantul care îţi aduce acasă mâncare pentru dietă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care nu au timp să-şi gătească mâncarea recomandată de nutriţionist pot apela la serviciile unui restaurant specializat în diete.Clienţilor care vor să piardă în greutate li se fac o serie de analize, iar în funcţie de rezultatul acestora li se prescrie un meniu personalizat care le este livrat zilnic acasă.

Restaurantul Diet Center de pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1 al Capitalei prepară meniuri personalizate şi le aduce la domiciliu.

Cei mai fideli clienţi sunt bucureştenii cu venituri mari, care vor să slăbească sănătos sau au diabet, colesterol mărit, hipertensiune, alergii alimentare şi doresc un regim personalizat.

Ei pot merge mai întâi la nutriţionistul restaurantului care, după o serie de investigaţii, le realizează un regim special în funcţie de necesităţile organismului. Specialităţile culinare sunt proaspete şi preparate dietetic, fără prăjeli şi cu puţină sare, astfel au puţine calorii.

Preparate din bucătăria internaţională

Cei care nu doresc să li se livreze mâncarea acasă pot să mănânce la restaurantul Diet Center din sectorul 1.

Aici, pe lângă meniurile personalizate, mai există şi meniuri standard în fiecare zi, pentru cei care vor să mănânce sănătos, dar nu vor neapărat să slăbească.

De pildă, astăzi clienţii pot comanda supă cremă de broccoli, la preţul de 5 lei, pui cu orez şi curry, la preţul de 12 lei, şi pulpe de pui a la indienne cu mâncare de fasole verde, la 14 lei porţia.

Managerul restaurantului Diet Center, Riad Hijal, spune că la restaurant poţi găsi specialităţi culinare din bucătăria internaţională. „Am deschis acest restaurant pentru că nicăieri în zonă nu existau locuri unde oamenii să mănânce sănătos“, a spus Riad Hijal.

Clienţii fideli ai restaurantului spun că dieta dă roade. „În două luni am reuşit să slăbesc cinci kilograme, graţie regimului prescris de un nutriţionist la care am fost. Pentru că lucrez în zona Aviaţiei fac comandă la prânz la acest restaurant. Timp de trei săptămâni, am comandat peşte cu salată, apoi pui, vită şi ficăţei de pasăre la grătar. Preţul zilnic a fost de circa 15 lei“, a spus unul dintre clienţi, în vârstă de 42 de ani.

Cât costă să slăbeşti sănătos

Un prânz la restaurantul internaţional Diet Center, care include felul I, felul al II-lea şi desert costă circa 25 de lei. Cei care vor să ţină dieta ca la carte îşi pot face abonament.

Astfel, pentru mic dejun, prânz şi cină de 5 ori pe săptămână, abonamentul lunar costă 397 de euro, în acest preţ fiind incluse transportul şi consultaţiile nutriţionistului.

Cel mai scump abonament costă 582 de euro pe lună şi presupune mic dejun, prânz, două gustări şi cină în fiecare zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite