Relaxare la piscine de "fiţe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie dimineaţa, seara şi în weekendPiscinele luxoase din cluburile de întreţinere sau din cadrul hotelurilor sunt invadate şi vara de clienţi. Aici vin în special cei care vor să se



Aglomeraţie dimineaţa, seara şi în weekend
Piscinele luxoase din cluburile de întreţinere sau din cadrul hotelurilor sunt invadate şi vara de clienţi. Aici vin în special cei care vor să se relaxeze într-un mediu liniştit. Locurile sunt închise, numărul şezlongurilor este relativ mic, atmosfera e intimă şi nu se aude gălăgia de pe străzi. La hoteluri, majoritatea clienţilor vin la piscină dimineaţa şi seara. "Vin dimineaţa până la ora 8.00, până pleacă să-şi rezolve afacerile şi revin seara între 7.00 şi 9.00", ne-a spus Andreea Cristoforidis, PR managerul Hotelului Intercontinental. Ieri, la piscina World Class Health Academy, din Hotelul Bucureşti, copiii se distrau în voie. "În cursul săptămânii vin mai mult părinţi cu copii şi cei care vor să-şi înveţe bebeluşii să înoate", ne-a explicat Mihaela Cotoanţă. În weekend este aglomeraţie, indiferent de oră.

Fitness, jacuzzi şi, eventual, saună uscată
Motivele pentru care mulţi aleg piscinele din cadrul hotelurilor sau al diferitelor cluburi de întreţinere este că aici au numeroase facilităţi. În majoritatea cazurilor, abonamentele la piscină includ şedinţe la sala de fitness şi program de saună. "Pot să facă fitness şi apoi să se răcorească în piscină. După aceea pot să încerce o saună uscată", ne-a spus Mihaela Cotoanţă. La piscina de la Hotel Bucureşti, ca de altfel şi la Clubul Floreasca se ţin şi cursuri de înot pentru copii, timp în care părinţii pot încerca efectele jacuzziului.

Baie deasupra Bucureştiului
La Hotelul Intercontinental, piscina se află la etajul 22. De jur împrejurul ei se găsesc 20 de şezlonguri şi numeroase saltele. "Principalul nostru atu este poziţionarea la etajul 22, beneficiind de terasă care permite clienţilor nu numai să se bucure de razele soarelui, ci şi să admire cea mai frumoasă panoramă a Bucureştiului", ne-a explicat Andreea Cristoforidis motivul pentru care mulţi preferă baia în piscina hotelului din buricul târgului. Din interior, cei care stau pe şezlonguri pot vedea Casa Poporului, Casa Presei Libere, blocul de la Obor, dar şi case, străduţe, alei şi parcuri. "E o privelişte minunată, te relaxează", ne-a spus o clientă care tocmai îşi terminase şedinţa de fitness şi admira peisajul de pe terasă.

Abonamente de o zi, o lună sau un an
La piscină, clienţii îşi pot face abonamente pentru o zi, o lună, trei sau şase luni ori pentru un an. Firmele oferă şi diverse avantaje. Acestea includ posibilitatea folosirii piscinei de mai multe ori în cadrul unei zile, pe lângă aceasta clienţii putând merge şi la fitness. Preţul unei zile de baie într-o astfel de piscină este între 15 şi 35 de euro. Abonamentele pentru perioade mai mari au şi reduceri. Alte locuri unde există piscine de lux sunt: Tenis Club, Blue Ciel şi Hotel Marriott.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite