Reducerile, pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vitrinele magazinelor sunt pline în această perioadă cu afişe care anunţă reducerile şi data până la care acestea sunt valabile. În unele cazuri, termenul-limită este 3 sau 15 septembrie,

Vitrinele magazinelor sunt pline în această perioadă cu afişe care anunţă reducerile şi data până la care acestea sunt valabile. În unele cazuri, termenul-limită este 3 sau 15 septembrie, dar majoritatea firmelor au reduceri, de fapt, până la sfârşitul lunii august. Aşa că, dacă vreţi să vă îmbrăcaţi şi să vă încălţaţi mai ieftin, mergeţi zilele acestea prin magazine, până nu se epuizează stocurile.

Nebunie la pantaloni şi fuste
Deşi vara e pe terminate, multe reprezentante ale sexului frumos tot se mai înghesuie să-şi cumpere fuste mini, rochii şi pantaloni scurţi sau trei sferturi. Ofertele sunt tentante. La acest capitol, cele mai multe preţuri sunt acum la jumătate, dar reducerile pot ajunge şi la 70%. Astfel, la TinaR, o pereche de pantaloni trei sferturi costă 20 RON, de la 99 RON, iar o pereche din denim este acum 79 RON, după ce iniţial fuseseră 149 RON. Tot aici, o fustă este 29 RON, după ce a costat 89 RON. La Stefanel, o rochie are preţul de 320 RON, după ce a costat 640 RON. La Zara, pantalonii nu mai sunt 200 RON, ci 80 RON. La Motivi, fustele sunt la jumătate de preţ: 80 RON, orice model şi culoare. În rândul cumpărătorilor, părerile sunt împărţite în privinţa cumpărării hainelor la reducere. "Ar trebui să învăţăm să cumpărăm haine la reduceri, scuteşti mai mulţi bani aşa", spune un domn venit cu soţia la cumpărături. "Da, dar aşa rişti ca hainele luate acuma să se demodeze anul viitor, când va trebui să le porţi", i-a replicat aceasta.

De la 70 la 25 RON, de la 120 la 40 RON
O plimbare pe jos pe Bulevardul Magheru e cea mai bună dovadă că nebunia reducerilor i-a cuprins pe bucureşteni. Fiecare magazin unde sunt anunţate reduceri este plin de oameni. La Terranova, aproape la orice oră e aglomeraţie. Produsele au reduceri foarte mari. Astfel, bluze de diferite culori costă 25 RON, după ce iniţial fuseseră 70 RON. Pantalonii scurţi, din denim, sunt 40 RON, cu 80 RON mai puţin, iar fustele mini, tot din denim, sunt şi acestea 40 RON, faţă de 120 RON, cât au costat prima dată când au fost aduse în magazin. şi la Kenvelo sunt oferte. Pantalonii trei sferturi pentru bărbaţi costă de la 103 RON, 92 RON, iar tricourile nu mai sunt 58, ci 38 RON.

Haine şi încălţăminte pentru bărbaţi, la jumătate de preţ
Ofertele nu-i ocolesc nici pe bărbaţi. Deşi majoritatea firmelor din domeniu au adus deja colecţiile toamnă-iarnă, se mai găsesc şi produse din vechea colecţie, la preţuri atrăgătoare. Astfel, la Polo Garage, o jachetă este 120 RON, cu 115 RON mai puţin faţă de preţul iniţial, iar pantalonii lungi sunt 220 RON. O cămaşă costă 170 RON, iar un tricou - 75 RON. "Se vând foarte bine, acum pe final, blugii şi tricourile. De la 17.00 până la 21.00 vin foarte mulţi clienţi, de toate vârstele. Fiecare vrea să profite de oferte cât mai sunt", ne-a spus Andrei, vânzător la un magazin cu haine pentru bărbaţi. şi încălţămintea are preţ special, atât în cazul produselor pentru femei, cât şi al celor pentru bărbaţi. La Leonardo, o pereche de pantofi bărbăteşti costă de la 400 la 300 RON, dar se găsesc şi mai ieftini. Pentru dame, pantofii ajung să coste şi 40 RON, după ce fuseseră 240 RON sau 80 RON, reducere de la 260 RON, cât au costat iniţial. La Paolo Rossi, pantofii sunt 149 RON şi pentru bărbaţi, şi pentru doamne.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite